Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej Ja po wizycie od jutra zaczynam stymulację
ładnie wyciszył się organizm USG w porządku czysto.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratuluję mamuśka!Hej dziewczyny dzisiaj mija 7 dzień od transferunie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy z krwi…wyszły 2 kreski (ta druga blada ale widoczna)
PowodzeniaHej Ja po wizycie od jutra zaczynam stymulacjęładnie wyciszył się organizm USG w porządku czysto.
musiW sobotę idęmam nadzieje, że test nie kłamie i wszystko tym raZem po raz 5 skończy się dobrze
️
Ja brałam od 2 takie miałam zalecenie, ale czy ten jeden dzień zrobi różnice to nie mam pojęcia.dziewczyny czy estrofem można brać od 3dc czy obowiązkowo od 2dc?
no pięknieDziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
no no , ale i tak czekam 35dc i jeszcze nic . Raczej zrezygnuje z transferu wrześniowego , niepokoi mnie ból jajnika wole upewnić się u mojego gina czy jest ok czy jest takie torbiel bo nigdy mnie tak nie bolał nawet przed miesiączkaJa brałam od 2 takie miałam zalecenie, ale czy ten jeden dzień zrobi różnice to nie mam pojęcia.