Aga993
Fanka BB :)
Przed sono też mi zalecali nospe i ibuprofen w dużej dawce i było okja miałam pod USG nic mi nie dawali, ale zażywałam tabletkę przed. Trzymam kciuki żeby były drożnekiedy masz ?
Mam teraz we wtorek i boję się jak cholera!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przed sono też mi zalecali nospe i ibuprofen w dużej dawce i było okja miałam pod USG nic mi nie dawali, ale zażywałam tabletkę przed. Trzymam kciuki żeby były drożnekiedy masz ?
Wcale się nie dziwię.. nic przyjemnegoPrzed sono też mi zalecali nospe i ibuprofen w dużej dawce i było ok
Mam teraz we wtorek i boję się jak cholera!
Pół godziny przed zabiegiem jakoś. U mnie mogło być tak że mnie bolało bo prawy jajowod okazal się niedrozny. I właśnie idę na selektywne hsg w celu udroznienia. Mają mi pod kontrolą rtg wpuścić specjalny żel chyba lipodiol? I to ma ponoć go udrożnićOo, a ten czopek i nospe długo przed badaniem wzięłaś? Podziałało coś czy mimo to bolało?
Co to jest selektywne hsg? Nie słyszałam chyba![]()
Hej i jak, miałaś robione? Opowiedz proszę coś więcej o tym zabiegu, chciałabym poznać opcje dla siebie.Pół godziny przed zabiegiem jakoś. U mnie mogło być tak że mnie bolało bo prawy jajowod okazal się niedrozny. I właśnie idę na selektywne hsg w celu udroznienia. Mają mi pod kontrolą rtg wpuścić specjalny żel chyba lipodiol? I to ma ponoć go udrożnić
Jestem już po, u mnie okazało się że obydwa są jednak drożne. Ale lekarz stwierdził że skoro już leżę na tym stole to poda mi lipidol (on ma za zadanie udrożnić ewentualną niedroznosc ale też poprawia ruchy rzęskowe i daje lepsze środowisko dla plemników).Hej i jak, miałaś robione? Opowiedz proszę coś więcej o tym zabiegu, chciałabym poznać opcje dla siebie.
U mnie wyszło niestety że oba niedrożne, jeden udroznil się pod dużym ciśnieniem i z opóźnieniem przepuszczał kontrast. Ale zastanawia mnie, że parę miesięcy temu miałam robione sono i ten który teraz wyszedł niedrożny to wtedy był zupełnie drożny...
To super że drozne! Ja się zastanawiam czy u mnie tak nie było że wczoraj z bólu był skurcz i dlatego ten jeden okazał się niedrożny.Jestem już po, u mnie okazało się że obydwa są jednak drożne. Ale lekarz stwierdził że skoro już leżę na tym stole to poda mi lipidol (on ma za zadanie udrożnić ewentualną niedroznosc ale też poprawia ruchy rzęskowe i daje lepsze środowisko dla plemników).
U mnie właśnie tak najprawdopodobniej było. Oby u Ciebie był ten sam scenariuszTo super że drozne! Ja się zastanawiam czy u mnie tak nie było że wczoraj z bólu był skurcz i dlatego ten jeden okazał się niedrożny.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie zadziałało, dużo dobrego słyszałam i lipiodolu![]()