reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Badania w ciąży .

reklama
Venicee - dasz znać gdzie znalazłaś to miejsce ze zniżkami na badania? Ja też jestem z Krakowa, więc jakby mi było po drodze, to chętnie skorzystam :)

Byłam na kurczaba w Krk,dla kobiet w ciąży -15%...w sumie laboratorium szok jak dla mnie ,ale 1 raz tylko tam ,bo miałam sporo drogich badań.... Zamiast 205zł zapłaciłam 146zł....Diagnoza się tam to nazywa.

u mnie wygląda tak wizyta 250 zł wszystkie badania prywatnie

Vincee ja wczoraj przeszłam horror przez laboratorium i wiem ze badania są drogie i wogole i wczoraj poszłam do szpitala gdzie mają taniej niż w diagnostyce i się cieszyłam ze zaoszczędzilam 120zl ale okazało się że w tym szpitalu używają tańszych odczynników i tak powtarzam badania wydałam 3x drożej a ile stresu ... upewnij się czy promocja jest związana z tym ze nowa siec i dlatego takie ceny czy dlatego ze tanie odczynniki .... cgce dobrze aby nikt się nie najadl tyle strachu co ja wczoraj.....

reklama
Do góry