reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Lilla ja badań prenatalnych nie robiłam ;) a moja poprzednia ciąża mimo starania 2 letniego przebiegła książkowo i bez komplikacji. mam nadzieję że teraz też tak będzie. ale co się nastarałam to moje:( dlatego pewnie obawy są

Boże aż się wzruszyłam widząc te maluszki i takie piękne zdjęcia. Ja każdy wydruk z usg wieszam na lodówce i sobie patrzę i patrzę i cały czas myślę, że moja niunia taka malutka jak na tym zdjęciu. A one tak szybko rosną.. ;)
PaulinaT umów się na 14.12 ja też wtedy idę to może będzie raźniej ;D

Lilla My, u mnie owszem- problemy, różnorakie i wieloletnie :-(

Dzięki za wszystkie miłe słowa.

Dziewczyny, śliczne fotki, wrzucę później też mojego Człowieczka :-)

reklama
Lilli ja nie miałam problemu, po odstawieniu anty zaszłam w 3 cyklu.
Ale siedziałam na wątku gdzie dziewczyny starają się bardzo długo, jedne mają problemy hormonalne u innych wszystko ok, a ciąży brak.
Niektóre już parę razy poroniły.
Także boję się strasznie i na początku nawet nie potrafiłam się cieszyć ;/. Staraliśmy się o maleństwo a jak zobaczyłam wynik bety i powiedziałam mojemu, że się udało to zaraz go zgasiłam, bo nie wiadomo co może się stać ;/ To straszne i bardzo źle mi z tym było.
Teraz wciąż się boję, ale już rozmawiam o maleństwie i jak brzuszek rośnie to chyba wszystko ok? ;(
Bo ja ta bezobjawowa... Jedynie brak miesiączki i zaparcia.

Do góry