Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdus ja 16 a Kaana z tego co pamiętam 13 grudnia. To normalnie hurtowo Ja też czuje ze chłopak, poza tym cały czas mam ochotę na nabiał a to podobno zwiastuje chłopaka.
Po poprzedniej pomylce my nie obstawiamy zupełnie. Pomęczymy się te 2 miesiące w niewiedzy
PaulinaT wiem, że to mało wiarygodne metody ale u mnie się ten nabiał potwierdził. W pierwszej ciąży leciałam na serkach wiejskich
Jakie piękne te zdjecia ! Achy ochy! nic tylko całować
Ja z Helą wpierniczałam słodkie jak głupia, teraz troszkę, ciągnie mnie na ostre, pokroić bym się dała za ser pleśniowy, grzyby w occie... ech... Miałam nawet taką fazę że musiałam trochę octu wypić, jakaś masakra. Mięso ble.
Dzisiaj ide do lekarza, może będe miała jkąś ładną foteczkę licze na to
Ja jednego dnia skubnę czekolady, drugiego śledzia, ogólnie mam nadal jadłowstręt i poza żółtym serem- nie mam pojęcia, co podejdzie mi następnego dnia ;-) w poprzedniej ciąży miałam podobnie, jak mnie ktoś pytał, czy jem słodkie/kwaśne, nie potrafiłam odpowiedzieć, bo jednego dnia słodkie, drugiego kwaśne, trzeciego dnia oba razem, a czwartego- nic