Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamisia postaraj się myśleć pozytywnie. Ciężko ci ale maleństwo z każdym dniem silniejsze. Dacie radę &&&
U mnie też jak jesteśmy w domu w trójkę to tata jest pilnowany. On idzie na balkon na papierosa a ona stoi pod drzwiami i krzyczy. W sumie jak on do kuchni to i ona. Jak chce się bawić to z tatą. Ze mną przytulanki, przewijanie i jak jest gorączka. Tatuś ma te przyjemniejsze funkcje
Kamisia skoro dr mówi że dzidziuś silny to musi byc dobrze
Moj syn jest typowym syneczkiem mamusi. Tez mialam ten problem z toaletą ale na szczescie jak skonczyl 2 lata zaczął rozumieć że mama zaraz wyjdzie i już nie lamentuje pod drzwiami. Jak mnie nie ma to świetnie sie bawi ze wszystkimi dziadkami, babciami a przede wszystkim z tata. Z mężem tez jest grzeczniejszy. Natomiast jak wie że ja jestem w pobliżu to nie mam chwili spokoju. Choc ostatnio troszkę mi odpuszcza. Teraz np uklada z tata klocki w ramach wyciszenia przed snem i mnie nie potrzebuje. Może dorasta