Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Judy cudny potomek
A tu mój, również 7 cm, bardzo wiercący się i niepokorny ;-)
Paulina, wierzę bo ja do tej pory jakoś chyba bałam się tak w 100% dopuścić do siebie całą tą świadomość i radość ciążową. Ale zleci szybko i wszystkie już będziemy spokojne i szczęśliwe na święta.
Franca przeurocze dziecię. A płeć już znasz?? Gratuluję z całego serca.
A ja zaczynam odliczanie... jeszcze 15 dni do badań, a najchętniej to bym usnelam i obudziła się za 2 tyg.
Franca cudna dziecinka i podbijam pytanie co do płci
Paulina doskonale cię rozumiem ja tez nie mogłam sie doczekać a teraz po tych badaniach jestem spokojniejsza wiec życzę tobie żeby ten czas zleciał jak najszybciej i żebyś zobaczyła swojego malucha pięknego i zdrowego :*
Pkowalska bardzo dziękuję za wsparcie :* ogólnie to mam przeczucie ze będzie wszystko ok ale i tak jakas tam niepewność jest... jakoś wytrzymam te 2 tygodnie, nie mam wyjścia.
PaulinaT ja też czekam na prenatalne, 15 grudnia mam dopiero. Niepewność jest ale musimy być dobrej myśli
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzieciaczków. heh jestem ciekawa ile z nas będzie miało dziewczynki a ile chłopców. Ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopak