reklama
pkowalska87
Fanka BB :)
Judy ale śliczne dziecię :*
Załączniki
Ostatnia edycja:
pkowalska87
Franca cudna dziecinka i podbijam pytanie co do płci
Paulina doskonale cię rozumiem ja tez nie mogłam sie doczekać a teraz po tych badaniach jestem spokojniejsza wiec życzę tobie żeby ten czas zleciał jak najszybciej i żebyś zobaczyła swojego malucha pięknego i zdrowego :*
Paulina doskonale cię rozumiem ja tez nie mogłam sie doczekać a teraz po tych badaniach jestem spokojniejsza wiec życzę tobie żeby ten czas zleciał jak najszybciej i żebyś zobaczyła swojego malucha pięknego i zdrowego :*
kamisia871
Kobietki gratuluję pięknych maleństw,no ja wczoraj też widziałam bąbelka na chwilę przy okazji badania,chociaż wolałabym w innych okolicznościach.
reklama
PaulinaT ja też czekam na prenatalne, 15 grudnia mam dopiero. Niepewność jest ale musimy być dobrej myśli 
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzieciaczków. heh jestem ciekawa ile z nas będzie miało dziewczynki a ile chłopców. Ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopak
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzieciaczków. heh jestem ciekawa ile z nas będzie miało dziewczynki a ile chłopców. Ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopak