Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My bylismy dzisiaj u pana doktora i wazystko wskazuje na dziewczynke)))). 19.1 mam badanie polowkowe u pana profesora wiec jesli on potwierdzi to uwierze).... Ale pierwsza kiecke juz tatus kupil)
Jo79 GRATULACJE! Ja też chcę już znać płeć Czuję narastające emocje na samą myśl, że to może już czwartek (tak wiem.... powtarzam się, ale wolę tutaj niż wśrod niedzieciatych znajomych niestety malo kto ma dzieci w moim towarzystwie ) )
Elianna, rozumiem Cię, my na usg genetycznym w 12 tc nie dowiedzieliśmy się płci, ale potem jakoś ciekawość mnie zżerała ;-) na kolejnej wizycie więc zapytaliśmy i pani dr bardzo się postarała, a teraz potwierdziła- córeczka. Powodzenia na wizycie!
Dziewczyny ja na genetycznym niestety tez płci nie poznalam, a juz wtedy chciałam. Niektórzy mają to szczęście, my niestety nie Cieszę się, że mnie ktoś rozumie, bo ja rzadko kiedy nie mogę wytrzymać z ciekawości Jeszcze dwa dni (o ile dzidzia nie zrobi psikusa i nie zakryje tego i owego )