• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Badanie KIR i HLA C

Hmm, no ja robiłam same KIRy też w diagnostyce i mam tam wszystko opisane. Generalnie akurat te wyniki w ogóle mi się nie wyświetlają w aplikacji, tzn są jako zewnętrzny plik do pobrania. Niekoniecznie trzeba przez komputer, ale po prostu przez stronę a nie aplikację
No właśnie ja loguje się przez stronę internetową. Nie wiem od czego to zależy ehh ale wygląda na to że będę musiała powtórzyć to badanie 🤦🏻‍♀️

reklama
I te wszystkie badania wyszły dobrze? Kariotyp to dobry krok, a jak u Ciebie z progesteronem? Miałaś jakieś leki wdrożone w tych ciążach?
Myślę, że kolejny etap to powinna być histeroskopia
Badalam progesteron tak. Moje wyniki progesteronu :
Beta 145
Progesteron 17
Ginekolog przepisała mi progesteron w momencie kiedy beta się zatrzymała więc wątpię, mogła coś pomóc kiedy beta już była zatrzymana.

Nam skierowanie na histeroskopie. Prawdopodobnie za miesiąc będę mieć ją wykonaną.

Badalam progesteron tak. Moje wyniki progesteronu :
Beta 145
Progesteron 17
Ginekolog przepisała mi progesteron w momencie kiedy beta się zatrzymała więc wątpię, mogła coś pomóc kiedy beta już była zatrzymana.

Nam skierowanie na histeroskopie. Prawdopodobnie za miesiąc będę mieć ją wykonaną.
No to myślę, że histeroskopia to może być u Ciebie dobry trop. Czy te wszystkie ciąże roniłaś sama, czy byłaś łyżeczkowana?

No to myślę, że histeroskopia to może być u Ciebie dobry trop. Czy te wszystkie ciąże roniłaś sama, czy byłaś łyżeczkowana?
Zawsze robiłam sama i wszystko się ładnie czyściło. Zapomniałam dodać że miałam też robioną drożność jajowodów. Wynik idealny, jajowody drożne. Jak chcesz mogę dodać zdjęcie z ostatniego USG kiedy była potwierdzona ciąża ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry