Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oglądałam kiedyś program o krwi pępowinowej. Szansa, że pomoże dziecku jest na prawdę mała, a że będzie w ogóle potrzebna, to na to jest sznasa jak na wygrana w totka.
Konkluzja generalnie taka, że to jedynie dobry biznes dla banków tej krwi![]()
Ten pierwszy post to prawdopodobnie sponsorowana reklamaHej dziewczyny ...cieszę się że poruszyłyscie ten temat..ja miałam ogromne ciśnienie na banki krwi zeby pobrać krew pepowinową ale faktycznie chyba to jednak nie jest tak super jak przedstawiają..
Cały czas się zastanawiam bo termin mam na kwiecień ale tak jak jedna z Was wspomniała..probke pobierają zaraz po porodzie a przecież ost bardzo dużo sie mowi o tym żeby nie odcinać pepowiny tak od razu..tutaj..tzn w UK, w miescie gdzie mieszkam ost zostawiają (podobno bo wiem od znajomej) dziecko przy matce na godzinę i dop po godzinie odcinają pepowine...jesli tak jest..to wtedy bez sensu pobierać ta próbkę..tak mi sie wydaje?![]()
Ten pierwszy post to prawdopodobnie sponsorowana reklama![]()
Hej dziewczyny ...cieszę się że poruszyłyscie ten temat..ja miałam ogromne ciśnienie na banki krwi zeby pobrać krew pepowinową ale faktycznie chyba to jednak nie jest tak super jak przedstawiają..
Cały czas się zastanawiam bo termin mam na kwiecień ale tak jak jedna z Was wspomniała..probke pobierają zaraz po porodzie a przecież ost bardzo dużo sie mowi o tym żeby nie odcinać pepowiny tak od razu..tutaj..tzn w UK, w miescie gdzie mieszkam ost zostawiają (podobno bo wiem od znajomej) dziecko przy matce na godzinę i dop po godzinie odcinają pepowine...jesli tak jest..to wtedy bez sensu pobierać ta próbkę..tak mi sie wydaje?![]()