Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kingunia a sprobuj jej dac pic ze slomki.Moja Ami to w ogole nie jest butelkowa i nie chce jej na oczy widziec.Wszystkie plyny dawalam jej lyzeczka az tu raz dalam jej slomke.Od razu zalapala i teraz tylko slomka.Inaczej sie nie napije.
Ja myslalam ze to trudno bedzie nauczyc ale sie zdziwilam.
u nas to samo, kupilam małemu butelke ze słomką cos ala bidon i załapał od razu!
Kostunia agentka.Ami jak puszcza baki to od razu patrzy na mnie i sie smieje.
U nas nauka chodzenia caly czas.Juz mam dosc.Mala caly czas chce chodzic.Fakt przejdzie sama juz coraz wiecej ale i tak na koncu jest jeszcze upadek.Latam wiec za nia caly dzien i kregoslup mnie boli.
a kubek ze słomką to już w ogóle masakra...
co śmieszniejsze u babci pije z niekapka a w domu w ogóle... ściemnia że nie umie... a wracając do słomki - to jak tylko ma ją w buzi to wypycha językiem nawet nie próbuje zaciągnąć... jest wierny butelce ze smokiem i już... no i co ja mam poradzić ?? nie zmuszę go
z resztą nie przeszkadza nam to, ważne że z butli ze smokiem wypija nawet wode
ostatnio zaczął robić jak jego siostra wujeczna... mianowicie chwyta przedmiot zaczyna go ściskać aż mu ręcę drżą i przy tym zaciska zęby i robi uuuuuuu... a tak to ulubioną zabawą jest ganianie kota i wyrzucanie książek z półek :-)