Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mysle że to mniej kłopotliwa wersja , mojej kuzynki synek chciał łazić puszczal się i pędził do przodu , gdyby nie szelki nie raz by skończył na buzi , widząc starszego brata koniecznie chciał chodzić , a nie potrafił i nie był na to gotowy . kuzynce to już plecy padały bo ciągle chciał żeby go prowadzić . A takie jak nasze mniej kłopotliwa wersja - nie umiem nie łaże tylko się trzymam he he . jak Szymek opanował chodzenie to dwa dni później już się zaczęły takie w okolicy domu spacery bez wózka.
Tak polubił że wózek szybko poszedł w odstawke , no chyba że się dalej gdzieś szło .
kici...u mnie to samo, kable wszystkie bez wyjątku sa suuuper, jak odkurzam to zaiwania za mna i ciagnie za kabel, albo ostatnio wyczaił , gdzie się wyłącza odkurzacz i tak mi włączał i wyłączał ). Wczoraj za to dorwał sie do mojej ładoawarki tel:-), T. sie miał , po jakiego grzyba my mu takie drogie zabawki pod choinke kupiliśmy, trzeba było kilka ładowarek kupic i dziecko szczęśliwe;-)
hahaha wronka, ja powiedziałam męzowi, że dziecku damy pod choinkę butelki z wodą (uwielbia jak sie woda przelewa w nich) i sznurki, troczki i kablebo to największa radochę mu daje ;-)
zabawki!apropo zabawek. My z męzem ostatnio stwierdzilismy, że szkoda kasy na zabawki. Nasze dziecko ma większą radoche z takich dorosłych rzeczy, np. garnek i drewniana łyżka, wspomniane kable i ładowarki. Także można zaoszczędzic...
właśnie weszłam, żeby Wam opisać chwile grozy odnośnie tematu... Mały pełzał sobie po podlodze, a ja raptem wyszłam zaparzyć kawkę. Wracam, a ten w przeciągu hmm wydaje mi się 3 min. doczłapał się do fotela , wyjął wtyczkę z lapka (zostawiłam podłączonego do ładowania ) i ssał tę końcówkę!czyli nie tylko moje dziecko próbuje się podładować ;-)