• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

A moje dziecko ogólnie ma uczulenie na złoto , jak miała kolczyki lecznicze było ok , po roczku przemienilam jej na zlote to normalnie jej ucho napuchlo , ciekawe czy już tak ciągle bedzie miała ...

Lux , NeSSi , karola a u was jak mija niedziela? :)

reklama
Hej:-)
Ja niedzielę spędzam pod kątem trzezwienia. Trochę zabraliśmy wczoraj wie dziś odpoczywamy ale fajnie było. Nawet dałam sobie radę jak znajomi oficjalnie ogłosili ze spodziewają się dzidzi :-)
W przyszłym tygodniu wybieramy się do nich na parapetowke. Znowu można zaszaleć. Co mi tam.. W ciążę zajść nie mogę to chociaż wypić mogę :-)
Pogoda u nas barowa. Szaro buro i ponuro. Spać się chce. No i jutro klucie. E jak ja nie lubie, ale ciekawa jestem wyniku.

Ja lubie prostote i klasyke to moj pierscionek zareczynowy i obraczka

Załączniki

• 1456072649299.jpg
    1456072649299.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 61
LUTY:
22.02: Anula - badania krwi
22.02: Karola - TSH

23.02: Azylek - monitoring
23.02: Jugosława - monitoring
26.02: Karola - monitoring

MARZEC:
10/11.03: Luska - badanie krwi, TSH
15.03: Anula - test ciążowy
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub :D

reklama
Karola nam też się podobają takie proste jak mierzylam kształt okrągły jak luski osobiście miałam palca jak parowke :) nie każdemu taki kształt pasuje a reż ladniutkie widziałam.
Jugosława my na parapetowke kupujemy zawsze jakaś fajna grę towarzyska typu monopoly loża szydercow, jenga, zawsze zadowoleni ;) rzadko kiedy kwiatka. Czasem pytamy czego im brak raz się że znajomymi złożyliśmy wszyscy i kupiliśmy stół taki jaki chcieli ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry