• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Dzień dobry :) melduje ze wróciłam do świata żywych :) nawet @ się skonczyla .... żyć nie umierać :) dobrze ze dzisiaj jeszcze wolne ....

co do testów owu to robilam i nawet wychodzily :)

pakiet witaminowy mam nabylam,zjadam ....dziś odbiorę inofolik z apteki bo mi pancia zamowila ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam

Anula to same dobre wiesci przynosisz;)
Ja wlasnie niedawno wstalam.
No ja dzis musze przysiasc i pozamawiac witaminy

Kruszyca wiec tak my dwoje pracujemy, pieniadze ida do mnie, ja rozplanowuje...place rachunki, na zycie szykuje, obliczam ile na oszczednosci mozemy odlozyc.
Z kasy oszczednosciowej razem decydujemy na co wydac:)
Jak M cos potrzebuje dostaje bez problemu;)
Jak M lepiej zarabial to z jego wyplaty zylismy a moja na konto odkladalismy. Teraz tez tak robimy ale to juz mniejsze pieniadze.

Witajcie niedzielnie,

julia: cieszę się, że wracacie do starań :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Musimy w końcu zacząć zachodzić w zdrowe, nudne ciąże, nie? :D

xbum: często jest tak, że jajniki są różnej wielkości. Zwłaszcza w danym cyklu jak jeden jest tym co dowodzi. No chyba, że to jakaś duża różnica to może jest jakaś inna przyczyna.

anula: przegoniłaś @ alkoholem :D:D:D

lux: jak się czujesz? Mam nadzieję, że @ nie męczy cię za bardzo.

karola: jak mija niedziela?

kruczyca: co do planowania wydatków to u nas zakupy robię głównie ja (wiem ile wydajemy mniej więcej na jedzenie), chłop zajmuje się płaceniem rachunków (ja tylko przypominam i kontroluje czy zapłacił :p). Większe zakupy razem planujemy, tak jak i wyjazdy. To tak z grubsza.

Ja też zamówię sobie witaminę D, koenzym q10, inofem i jeszcze jakieś witaminy, bo mi się skończyły.

U mnie dzisiaj piękny dzień, temperatura prawie 10 stopni i właśnie się wypogodziło, bo od rana wisiała ciemna chmura. Idę zaraz na jakiś spacerek, a potem obiadek. Dzisiaj pieczona rybka, ziemniaczki i surówka z kiszonej kapusty. Miałam rosół gotować, ale w końcu stwierdziłam, że mi się nie chce, a poza tym nie mam wszystkiego do niego, a nie chce mi się jechać do sklepu.

Udanej niedzieli! ;)

EDIT: na dole aktualny kalendarz. Jutro idą upuścić krew Anula i Karola - &&&&& za dobre bezbolesne pobranie i ładne wyniki. A we wtorek wysyp monitoringów :D Kciukamy za piękne, dorodne pęcherzyki! Kogoś dopisać?

LUTY:
22.02: Anula - badania krwi
22.02: Karola - TSH

23.02: Azylek - monitoring
23.02: Jugosława - monitoring
23.02: Karola - monitoring

MARZEC:
10/11.03: Luska - badanie krwi, TSH
15.03: Anula - test ciążowy
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub :D

Cześć wam niedzielnie ;)

Odpoczynek po obiadku i chwila, zeby do Was napisać.
Dziś się czuje ok , nic nie boli :)
Małej łóżko zamówiłam już takie normalne do spania bo miała taką sofe małą może w. Tygodniu dojdzie ...

Widać ze weekend taka cisza :P

xbum: jak się czujesz? Przeszło po ibumie? Termofor albo coś rozgrzewającego to też dobry pomysł.

luska: podeślę ci swojego chłopa, bo zrobiłaś jego ulubiony obiad :D:D:D A przynajmniej jeden z kilku ulubionych :)

nessi: hop hop jak humorek?

anula: jak po imprezie? Główka boli? Wybawiłaś się?

U mnie dzisiaj coś jajniki wariują. Może jednak coś się tam dzieje i będzie znowu owulacja. Zimno się zrobiło na wieczór i wieje mocno :/
Moj lubi mielonki wiec mu zrobilam☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry