• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Drzemkę zaliczyłam i przeszło :)
Teraz wstałam i cooo w nocy będę robić ...

P uspal małą , więc już wszystko mam z głowy, ale zglodnialam ide sobie jakąś kolację zrobić bo mnie ominęła...

anula to się chyba dobrze zabawilas :P

Jugo oby była owulka :) a ty testy robisz? :)

Milego wieczoru :)

Kruszyca ja testow nie uzywam polegalam na temperaturze

Mi dzis zlecial strasznie ..ale mielismy popoludnie rodzinne na wyjezdzie wiec milo spedzony

A jutro blogie lenistwo

Anula to ladnie zabalowalas a czasami reset sie przydaje hihi.

xbum: ja testów nie robię. Kiedyś zamówiłam chyba z 50 czy ze 100 tych paseczków i żaden mi nigdy nie wyszedł...no ale ja ogólnie dużo piję wody i nie mam regularnej owulacji. Wkurzyłam się i zestresowałam i postanowiłam, że nie będę robić. Latam do gin na monitoring i wystarczy mi tego stresu.

julia: ja też planuje się jutro lenić :D Rodzinnie spędzony czas to najlepszy sposób ;)

Dobranoc laski! :)

xbum: ja testów nie robię. Kiedyś zamówiłam chyba z 50 czy ze 100 tych paseczków i żaden mi nigdy nie wyszedł...no ale ja ogólnie dużo piję wody i nie mam regularnej owulacji. Wkurzyłam się i zestresowałam i postanowiłam, że nie będę robić. Latam do gin na monitoring i wystarczy mi tego stresu.

julia: ja też planuje się jutro lenić :D Rodzinnie spędzony czas to najlepszy sposób ;)

Dobranoc laski! :)
Dobranoc Jugi!

A ja kupiłam testy teraz jakoś pon , wtorek mają przyjść :D też to będzie mój pierwszy raz i po @ od razu będę robić , choć oczywiście nadzieję mam , że wyjdą dwie kreseczki ciążowe :P

Kruczyca wysle ci linka na priv jakie ja kupiłam :)

Jugoslawa to razem bedziemy odpoczywac

Xbumx to zdasz relacje z testowania:) ja podobnie jak Jugoslawa mam nieregularne lub bez owulacyjne cykle jak teraz:/ wiec majatek bym na to stracila hehe.
Zaciskam kciuki by jednak wyszly dwie piekne kreseczki

A ja szczesliwa bo z M podjelismy decyzje ze zaczynamy starania od kolejnego cyklu...nasze sprawy teoche komplikowaly te decyzje wiec odwlekalismy ja...
Teraz biore sie za leczenie monitoring;)

reklama
julka no mam nadzieję , ale tego sluzu niby owulacyjnego mialam tyle chocby wcale , wiec ciekawa jestem czy ja tak na prawdę tez mam tą owulacje ...
Jeżeli wyjdzie mi ze nie to zglosze to do gin..

A o co chodzi z tym monitoringiem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry