• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Xbumx monitoring to obserwacja cyklu, a dokladniej czy wystepuje owulacja i gin potrafi w przyblizeniu powiedziec koedy ta osu wystapi, sprawdza czy pecherzyk peka itd...
Ja wlasnie ponad tydzien temu bedac na wizycie dowiedzialam sie ze ten cykl do niczego.. przypuszczam ze to lewy jajnik...bo zanim zaszlam w poprzednia ciaze owulacje mialam co drugi miesiac!

Kruczyca proszę :* zamów będziemy testować razem ;)

Julia aaahaa , może następnym razem jak będę u niego to też o to popytam :)
Choć znając mnie zawsze sie stresuje podczas wizyt i potem jak P mnie pyta czy wszystko powiedzialam , dowiedzialam sie to zawsze mówię , ze tak a wszystko mi w stresie umyka :D

Ja mam niby jajnik prawy mniejszy dość sporo od lewego ale jaka przyczyna nie mam pojecia , ja musze zasiąść do tych moich wszystkich papierow i poczytac ...

Bum ja zawsze sobie o co chce zapttac/poprosić lekarza wtedy jest łatwiej i id razu możesz sobie zapisać "odpowiedzi" :) ja nawet jak zapytałam o coś to w gabinecie wszystko się szybko dzieje ze powiem do widzenia i już nic nie pamiętam co mówił.
Zamówię i od następnego cyklu będę sprawdzać co to warte :) jeśli będzie test pozytywny to znaczy że owulacja na pewno bedzie/była, pecherzyk pękł czy co? ;)

Kruszyca z tego co mi wiadomo, to pozytywny test zwiastuje owulacje w ciagu 24 h lub troszke dalej.

Ja musze sobie zamowic witaminy Femibion , koenzym q10 podobno bardzo dobrze wplywa na pecherzyki, i te wit. D.
Za 2 tyg. Odbieram wyniki, i czkema na konsultacje hematologiczna...niby mam tez zaklepany termin na czerwca, ale jak bedzie trzeba to uruchomie sobie pakiet z firmy.

Kurczyca no chyba też zacznę zapisywać bo to prawda wszystko szybko sie dzieje , tu stres , tu ktos wchodzi ... ostatnio mi tłumaczył jak mam brac ta luteine to w domu jeszcze raz do niego dzwonilam sie zapytac co i jak :D

Co do testu to ta krecha druga czytalam musi byc ciemna tak samo jak ta pierwsza testowa wtedy owulka ma wystąpić do 24 godzin i nie powinno sie robic z porannego moczzu tylko najlepiej popoludnie lub wieczor ...

Julka oby było wszystko dobrze , trzymam kciuki a tak czy inaczej w tym roku ma się naam każdej udać nie maa innej opcji ;*

Z wit d polecam D-vitum :).poczytam jutro o tych testach chociaż i tak jak przyjdzie co do czego to Was zasypie zdjęciami i pytaniami ;) cóż, marzec będzie miesiącem testów prób i pytań :)
A właśnie pytanie z innej beczki ;) macie jakiś plan ogarnięcia swojego budżetu domowego? Jak to jest u Was? Dzielicie się opłatami, macie wspólne pieniądze czy co mc zasiądzie wspólnie i wszystko obgadujecie? Jeśli nie chcecie to nie odpowiadajcie :)

Kruczyca ja nie pracuje , więc z nikim się niee dzielę :p
Ale P oddaje mi wypłatę np zarabia 2200 to idzie to do mnie na opłaty , jedzenie i wiadomo co potrzebe , ale jak robi sobie nadgodziny to bierze sobie on je i np odklada na konto , lub kupuje gry na PS ...
Ale i taak jak już nie mam pieniędzy to potem go sepie a on innego wyjscia nie ma i musibdac :cool2:

Kiedys bylam w mopsie o jakies rodzinnie czy cos to nie dostałam :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry