• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

My bralismy konkordatowy bo rodzice nalegali ale male bo tylko na 60 osob z dj bylo super w czerwcu stuknie nam dwa lata leci jak nie wiem co☺ tez myslelismy o cywilnym ale odpadlo bo rodzice zrobilismy to w tajemnicy rodzice dowiedzieli sie 2 mies. przed slubem sami bez pomocy

reklama
U nas też 60-65 osób będzie. My też wyszło na to że bez pomocy, "bo cywilny to nie slub", moi rodzice zapłacą za naszą rodzinę, a my za rodzinę Kamila, znajomych i te wszystkie pierdolki po drodze (alkohol, obrączki, ciuchy kwiatki itp) jak popatrzę ile to pieniędzy to aż mnie ściska... Dziecko by było zaopatrzone z 3 lara plus wszystkie moje prywatne wizyty, leki, badania... Zla jestem sama na siebie ze dałam się namówić na wesele

Ja miałam skromny na ogrodku tylko rodzice i rodzenstwo z dziecmi nikogo wiecej nie było i fajna pogode mieliśmy :)
Tylko ja to z brzuchem byłam 8 miesiąc ....
To co kupić to tylko obrączki , kwiatki , wiadomo ubrac sie a to miałam ciężko , catering zamowilismy , zimną plyte sami zrobilismy i alkohol no i nie wyszło wale drogo :)

Wzięłam ibum , nic innego w mojej apteczce nie mam :/ ....
P ciepła herbatkę mi robi , nie wiem czemu, ale stwierdził , ze pomoze :eek:

xbum: jak się czujesz? Przeszło po ibumie? Termofor albo coś rozgrzewającego to też dobry pomysł.

luska: podeślę ci swojego chłopa, bo zrobiłaś jego ulubiony obiad :D:D:D A przynajmniej jeden z kilku ulubionych :)

nessi: hop hop jak humorek?

anula: jak po imprezie? Główka boli? Wybawiłaś się?

U mnie dzisiaj coś jajniki wariują. Może jednak coś się tam dzieje i będzie znowu owulacja. Zimno się zrobiło na wieczór i wieje mocno :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry