• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej kochane :)

U mnie biało , słońca brak i jest zimno ...
Oczywiście dopiero wstałam , leżę w łóżku a P szykuje sniadanko :P

Poludniem chcemy jechac z małą do Mc Donalda , dzisiaj organizują jakieś zabaawy i malowanie twarzy :)

NeSSi u mnie jest dokładnie to samo zwierzeta należa do nojego obowiazku moj P jeszcze ani razu kuwety nie wyczyscil ...
Całe szczęście , ze chociaż z psem chodzi.

Tynka może jak kazał brać pół to bierz pół no ja nie wiem , ale gin chyba wie co robi :)
Ja mam za dwa miesiące powtórzyć czy coś spadło :)

Lux ooo szkoda obwjrzymy jutro czy menda przyszła :P

Jugo a ry co tam dziś kochana porabiasz?

Miłego dnia ! :)

reklama
Hej kochane :)

U mnie biało , słońca brak i jest zimno ...
Oczywiście dopiero wstałam , leżę w łóżku a P szykuje sniadanko :p

Poludniem chcemy jechac z małą do Mc Donalda , dzisiaj organizują jakieś zabaawy i malowanie twarzy :)

NeSSi u mnie jest dokładnie to samo zwierzeta należa do nojego obowiazku moj P jeszcze ani razu kuwety nie wyczyscil ...
Całe szczęście , ze chociaż z psem chodzi.

Tynka może jak kazał brać pół to bierz pół no ja nie wiem , ale gin chyba wie co robi :)
Ja mam za dwa miesiące powtórzyć czy coś spadło :)

Lux ooo szkoda obwjrzymy jutro czy menda przyszła :p

Jugo a ry co tam dziś kochana porabiasz?

Miłego dnia ! :)
przyjdzie, juz ja wide z daleka hahah, chyba, ze to jej sobowtor hahah, sluzu duzo, bol brzucha mija, o co kaman

Hej dziewczyny :)
NeSSi odpocznij sobie :) my tu czekamy :)
Luxi no czekamy co czas przeniesie. Oby dwie czerwone krechy :)
U mnie też w większości zwierzaki na mojej głowie, ale ja mam od małego coś na stanie także dla mnie to jak mycie zębów już teraz :D fakt czasem się nie chce ale u mnie posprzatales klatki 170x140 cm to gora 15 min taki już ze mnie mistrzunio klatek. Mój też czasem sprzątanie ale ja już mam wypracowany system i coś mi się robi jak ktoś inaczej robi jak wiem że można lepiej ;) no ale tak mam ze wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry