• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
U mnie w lab beta 25 zł kosztuje.
Bum mam prolaktyne 31,8 a norma do 25. I tak muszę każda tabl na 4 części dzielić. Wzięłam pół godziny temu ta ćwiartke i mam wrażenie że mnie mdli. Fu
Ja się w mieszkaniu muszę zajmować mężem i królikiem miniaturka która ma na imię Beza:-)

Tynka aaa , ja to mam norme do 23.30 a mam 24.22 widzisz lekko podwyższoną a kazał mi brać pół tabeltki też dziennie ...
A mdli to nic , ja jak wezmę za wcześnie to mi poprostu słabo i nie mam siły na nic .. dlatego , zawsze lykam przed spaniem i ide spać :D

Azylek moje ciaze 3 znam wiec mi sie zgadza!!!! W jednej tylko ciazy niepoznalam kto byl w moim brzuszku ....
A teraz mam duzo miesiecy na dziewczynke wiec zaczniemy dzialac niedlugo

Kochane ale naprodukowalyscie az niejestem w stanie przeczytac...ostatnio ciagle jestem w tyle...wiecznie spiaca i zmeczona...moze powinnam sie przebadac?!

Jak ja brałam bromergon to straszne helikoptery miałam w głowie, z reguły kiepsko sie go toleruje dlatego tez brałam pol tabl na noc.
2 mies po poronieniu jak zbadałam prl to miałam 59 [emoji15] nie wiem czy to jeszcze z czasu ciąży mogło sie trzymać..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry