• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hejo
Azylek od samego początku ciąży poziom prolaktyny się podnosi i może to dlatego miałaś taki wynik.Mój gin powiedział że jak zajdę w ciążę to po dwóch tygodniach od testu pozytywnego powoli odstawiamy bromergon. Kurde może i ja zacznę brać po pół tabl. Jeszcze z 3 dni wezmę po 1/4 a potem po pół.

reklama
Tynka, Bum mi tez tak ginekolog kazał powoli odstawiać a jakos tak zbiegło sie w czasie, ze jak odstawiłam to poroniłam. Wiem, ze prl sama w ciąży rośnie i co lekarz to inna teoria odnośnie stosowania bromka przy zajściu. Przed planowana ciąża miałam na pograniczu prl Ok 26. Potem to 59. Przy dostinexie jak badałam to 9,5 wynik wyszedł.
Miłego dnia dziewczynki [emoji4]wstajemyyyyy [emoji18]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny,

lux: droga ta beta u ciebie :/ Wtedy to faktycznie bardziej testy, bo jednak taniej wychodzi :| Jak ma przyjść zołza to niech przychodzi, a jak nie to niech nie przychodzi :) Nie ma to jak dobra rada ;) Mam nadzieję, że brzuch nie będzie długo bolał.

julia: hejo :) A z tym przemęczeniem to albo pogoda, bo jednak to co nam funduje działa negatywnie, albo faktycznie idź krew zbadać. Może jakaś anemia cię atakuje?

Dziewczyny, mi na początku lekarz zalecił 1 tabletkę dostinex, ale że nie przypadł mi do gustu to poszłam i skonsultowałam z drugim i ten zalecił 1/4 tabletki! Prolaktyna pięknie spadła przez 2 tygodnie. A dodam, że nie miałam podwyższonej tej podstawowej (miałam w połowie normy) tylko dopiero po obciążeniu mi wyszło, że zbyt przyrosła w ciągu 1h. Ja jestem zdania, że im mniejsze dawki leków tym lepiej. Zarówno bromergon jak i dostinex to silne leki.

Udanego dnia laski :)

Hej dziewczyny,

lux: droga ta beta u ciebie :/ Wtedy to faktycznie bardziej testy, bo jednak taniej wychodzi :| Jak ma przyjść zołza to niech przychodzi, a jak nie to niech nie przychodzi :) Nie ma to jak dobra rada ;) Mam nadzieję, że brzuch nie będzie długo bolał.

julia: hejo :) A z tym przemęczeniem to albo pogoda, bo jednak to co nam funduje działa negatywnie, albo faktycznie idź krew zbadać. Może jakaś anemia cię atakuje?

Dziewczyny, mi na początku lekarz zalecił 1 tabletkę dostinex, ale że nie przypadł mi do gustu to poszłam i skonsultowałam z drugim i ten zalecił 1/4 tabletki! Prolaktyna pięknie spadła przez 2 tygodnie. A dodam, że nie miałam podwyższonej tej podstawowej (miałam w połowie normy) tylko dopiero po obciążeniu mi wyszło, że zbyt przyrosła w ciągu 1h. Ja jestem zdania, że im mniejsze dawki leków tym lepiej. Zarówno bromergon jak i dostinex to silne leki.

Udanego dnia laski :)
termin na jutro, ale czuje, ze przyjdzie dzis

Lux powtórz w niedzielę ;) albo zrób betę :)

karola ale nie zalej się za bardzo ... Ja to bym się winka napila już nawet kupiłam i co jak nie mogę raczej mogę ale na ulotce przy leku pisze , że nie ... ehhh ..

NeSSi kot nie poluje na chomika? U mojej koleżanki za każdym razem jak jest okazja to poluje a ten kot jakoś im każdą klatkę umie otworzyć :p

Kuzwa coś mnie brzuch znów pobolewa i kluje :/

Jak nie poluje, jak poluje ....kupiłam chomikowi ogromną klatkę - jak dla królika, dużo zabawek drewnianych, więc wypuszczam go sporadycznie. Mój młody nie ma niestety delikatności ... raz wcisnął go do auta i jezdził po pokoju.:hmm: A mnie każda bestia na sercu lezy, więc nie daję go młodemu już ... a ten chomik to miniaturka .. nie ten zwykły.

Jedyne co mnie dobija, że im więcej zwierząt, to wiecej roboty, większy bajzel w domu ...
Kocham zwierzęta, ale to będą ostatnie zwierza w domu....
Wszystko na mojej głowie ...sprzątanie kuwety, klatki, czyszczenie akwarium ...
Mam dość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry