• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lux ehhh szkoda ....

Ale dziewczyny nie poddajemy się i działamy!
Jak jedna zacznie to potem będzie już z górki ;)

My wróciliśmy do domu , teraz czekam na zakupy i dziś już więcej nic nie robię :D
P ma wolne niech się wszystkim zajmuje ...

reklama
Ja ogarnelam juz domek pranie zrobilam ugotowalam ziemiaczki z mielonkiem i buraczkami teraz odpoczywam bum lux kruczyca kazdej z nas sie uda napewno wierze w to

Ooo teraz 16 marca ??? :) no to pochwalissz sie co jak pieknie wygladalas :P
A cywilny czy koscielny ?

Kuzwa jak mnie brzuch boli jak na @ a przecież ona za dwa tygodnie ma przyjść ...

Kruczyca też brałam cywilny , jakoś kościelnego nie chcę , na pewno nie teraz :)
W ogóle u nas ze ślubem to tak szybko wyszło , bo dziecko tez dlatego zdecydowaliśmy sie na cywilny może za 15 lat kościelny :D

Ja to się zawsze zastanawiam jakie są objawy na zagniezdzenie zarodka .. czytałam , że niby jakieś plamienie , ja w pierwszej ciąży tego nie miałam z małą też nie ... a brzuch to mnie od wczoraj pobolewa i mam dużo śluzu białego ale to po owulce to może dlatego ;)

reklama
No mnie też do tej pory boli coś cmi w podbrzuszu. Ale to dlatego że zawsze na pełnię miałam @ a teraz 2 tygodnie poślizgu przez to wszystko i wariuje ;)
Ja to wg daleko od ślubu byłam. Chcialam kiedys tam ale nie myślałam o tym bo priorytetem było dziecko. Zareczylismy się w 2014r.No ale dałam się namówić przez wszystkich w chwili słabości i już trzeba to pociągnąć do końca ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry