reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Witam , witam :)

Jugo wizyta tesciow taka , ze tesc byl sam bo mają ciche dni a tesciowa ma dziś kolo 12 przyjechać :D

Aaaaa dzwonił kurier , gdzie zamówiłam łóżko w piątek do małej , dziś będzie ! :)

Miłego dnia !

karola cienkiutkaa jak włos kreske tez widzę ;)jedź na bete będzie wiadomo ;)

Przepraszam ze tak wparowalam ale nie moglam sie powstrzymac bo jest tu pare dziewczyn ktore znam i musialam,nie potrafilam sie powstrzymac :tak:

Anulka GRAAAAAAAATKI!!!!!! Mega trzymam kciuki i podgladne oczywiscie jak moge piekny test i slicznie przyrastajaca bete :tak:

Dziewczyny i te ktore znam i te pozostale staraczki zaciskam za Was wszyszkie mocno kciuki.Zycze Wam z calego serduszka pieknych pozytywnych testow w najblizszym czasie,pieknie rosnacych betek,potem slicznych Fasolek,bezproblemowych porodow i pieknych,zdrowych bobaskow :tak:

Jeszcze raz przepraszam za chamskie wtargniecie ale ogromnie Wam kibicuje i zaciskam kciuki najmocniej jak potrafie &&&&&&&&&& :tak:

Hejo

Nessi oczywiscie kciuki za wizyte

Ja dzis mam wolne bo bede miala co chwile gosci, tort piekny, pokaze Wam fotke pozniej

Jugoslawa humor nawet nawet
Postanowilam brac tabletki Clo a co tam;) monitoring bede miala wiec spoko looz
Kiedy dluzsze wolne to chyba na swieta wielkanocne hihi
U ciebie pada a u mnie jest snieg!!!! Wczoraj kolo polnocy jak wrocilam to padalo, rano die budze a tu snieg hehe co prawda juz topnieje hihi.
Ja niestety ide w niedziele na rano ale dam rade

Aschlee normalnie przez tylek dostaniesz !!! Jakie wtargniecie?;) hmmm
Bardzo sie ciesze ze sie odezwalas;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry