reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: kolację zjadłam niedawno i mam przypływ dobrego humoru :D Winko! Tobie zaraz też humorek przypłynie ;)

anula: leci ten tydzień szybciutko. Jak ja dawno tostów nie jadłam. A jakie robisz? Na słodko czy na wytrawnie?

xbum: ciężko powiedzieć, bo nie wiadomo kiedy owu była :| Jedno jest pewne - trzeba być po prostu dobrej myśli ;)

lux: spokojnej nocki i kolorowych snów ;)

reklama
Karola zdrówko :)

Jugo na wytrawnie :) hehe ....
no leci leci .... a jeszcze jak pogoda ładna to już w ogóle .... chce juz wiosnę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo kuzde chce ale nie umie ...

Nic trzeba małą do spania szykowac , siebie ogarnac i do łóżka :) , choc zapewne wyladuje w nim o 1 :D

anula: szkoda, że nie mam ani tostera ani opiekacza :( Co prawda robię czasem zapiekanki w piekarniku, ale to nie to samo ;) Smacznego :D

xbum: to ja będę myśleć optymistycznie za ciebie :D

I ja frunę do spania. Oczy mi się już zamykać zaczynają, a wypadałoby coś przed snem obejrzeć :D

Dobranoc laski! :)

Bum ważne ze @ nie ma więc nie trać nadzieji :) o 1 ... o Chrystusie i do tego jakbym rano miała wstać to normalnie zombi ...

dobranoc kobietki
ja też idę się ogarnąć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam się z rana :)
Ktoś ma pomysł jak się odświeżyć przed wizytą u gina mając 10 min czasu i do dospozycji tylko szkolny mały zlew ? :D Kupiłam chusteczki nawilżone ... nie mam innego pomysłu O_o :oo2::zawstydzona/y::huh::-p

Nessi ja zazwyczaj na szybko używam chusteczek nawilzajacych.

Zrobiłam tego sikanca. Proszę o opinię;

Załączniki

• 1457504949489.jpg
    1457504949489.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 72
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry