reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
karola & luska & lux: ja też zostaję z wami :) W kupie raźniej :D

azylek: mam nadzieję, ze kuracja śluzowa zadziała :D A co do zastrzyków z prg i hcg to słyszałam, że to jedna z możliwych dróg wzmocnienia owulacji i poprawienia funkcjonowania ciałka żółtego. HCG (podejrzewam, że jakiś Ovitrelle albo Pregnyl) to podobnie ma chyba działać jak hormon LH, który jak jest pik to nadchodzi uwolnienie jajeczka i owulacja. No a progesteron to ma wspierać wszystkie procesy dalej.

xbum: tak sobie myślałam i będąc na twoim miejscu też bym poszła na betę w piątek, osiwiałabym do poniedziałku czy wtorku :) Mam nadzieje, że wyjdzie piękna betka, a po weekendzie będzie śliczny przyrost! o! Taką mam wizje :D

STOP! Dziewczyny, koniec smucenia się. Dzisiaj taki radosny dzień, chłopy z kwiatami i czekoladkami biegają jak poparzeni, a my będziemy narzekać? Jeszcze przyjdzie czas na to jak nas będą kręgosłupy bolały w 8 miesiącu :D Każda raz na jakiś czas traci wiarę to wszystko, ale trzeba się otrząsnąć i iść dalej, bo warto! Jest tyle krzepiących historii, tyle przypadków, że trzeba walczyć. W końcu się doczekamy, w końcu się spełni to nasze marzenie! :)

Jugo dokładnie :)
Tak pójdę na betę w piątek postanowione o ile @ wczesniej nie zawita ...
Teraz w piątek na bank by coś musiało pokazać jakby była ciąża prawda ? ;)

anula ja chcę tosta z masełkiem :P

A dupa.. Mam umilacza i chłopa koło siebie. Trzeba to jakoś wykorzystac:-)
A tu zdjęcie na pokuszenie:-)

Załączniki

• 1457467130827.jpg
    1457467130827.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry