Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sterydy wplywaja na tsh niestety
lub niewiede hahah, czasami za leb sie chwytam co oni wyprawiajaNo tak, jak trzeba to trzeba ... ale mój Szogun nawet astmy nie ma ... więc profilaktycznie od dwóch lat mu serwują.
Ekhm .... kocham lekarzy i ich zacną wiedzę.
Bo licza tylko na kase znalezc dobrego lekarza to jak szukac igly w stogu sianalub niewiede hahah, czasami za leb sie chwytam co oni wyprawiaja
chodza jak szaleni, dopiero mam czas zjesc, ja dzis na szybko jaja, puree i salatka domowa a na jutro rozmrozilam filety na kotlecioryHejo,
luska: wcale nie masz jakoś mocno przekroczonych norm. Nie ma co się na zapas martwić, bo stres jeszcze gorzej na wszystko inne wpływaPoza tym to jest tak, że one są od siebie zależne, jak jedno skacze to zaraz drugie i trzecie...Dobry endokrynolog i będzie cud malina
lux: jak tam w pracy? Dużo ludzi? Co zapodajesz sobie na obiadek?
julia, anula: hop hop. Meldować się kochane, no smutno i źle bez was
moniusia: jak tam piąteczek? Co tam słychać w temacie waszego urządzania domu?
U mnie leniwy piątek. Pogoda raz dobra, raz gorsza...tak więc w kratkę.
Jakie macie plany na weekend?
Ja musze pościel wyprać, gruntowny porządek w mieszkaniu zrobić, bo trochę przez ten ostatni czas się zapuściło...no i standardowo jakiś relaks...spacer albo leżenie do góry brzuchem
Udanego dnia![]()
no masz racje, ile sie trzeba nachodzic, zeby trafil sie taki co Cie uszanujeBo licza tylko na kase znalezc dobrego lekarza to jak szukac igly w stogu siana