reklama

Beta Hcg 5dpo

Marszala

Zaciekawiona BB
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy
13 grudnia straciłam ciąże w 8 tygodniu
12 stycznia pierwsza miesiączka po poronieniu , równo w 14 dniu cyklu owulacja ( byłam na wizycie u gina potwierdził pęcherzyk grafa 29mm gotowy do pęknięcia ) Cykle mam 28 dniowe
Przytulanko było 4 dni przed i 3 dni po owulacji ponieważ chcieliśmy zaczekać chwile przed kolejna ciąża .
Dziś 19dc , objawy jak w poprzedniej ciąży ( mdłości czułość na wszelkie zapachy ból w podbrzuszu wzdęcia i parcie na pęcherz )w ktorej testy pozytywne były już 5 dni przed miesiączka , test strumieniowy z cieniem kreski a beta z dziś z krwi to 3,69
Czy to możliwe zeby tak szybko zaczęła sie wytwarzać ? Zazwyczaj gdy ciąży nie było wynik był mniejszy niż 0,1 ….
Bede wdzięczna za opinie z Waszych doświadczeń
P.s. Mam nadzieje ze wszystko w miarę logicznie opisałam bo trzęsę się wewnętrznie jak galareta 😅

reklama
A ja zapytałam czy u której z dziewczyn beta zaczęła kiełkować w tym dniu cyklu a nie o wasza wiedzę o normach ciążowych . Polecam czytać ze zrozumieniem a jeśli czyjaś niedyspozycja psychiczna po stracie dziecka jest tematem do drwin … to chyba nie ma sensu dalej wymieniać komentarzy .
Ale nikt z Ciebie nie drwi. Broń Boże. Ale jeśli jest z Tobą źle psychicznie to powinnaś zacząć leczenie, a nie staranie się o dziecko. Bo leki na depresję nie są wskazane w ciąży.
Twoja beta nie " kiełkuje " ona po prostu jest powyżej 3, jutro może być 1 albo 2 czy 0. Dopóki beta jest poniżej 5, a w niektórych laboratorium powyżej 20 to nie jesteś w ciąży. Zresztą to nawet nie możliwe 5 dni po owulacji. No dziewczyno. Proszę Cię.

reklama
A ty myślisz pępku świata, że nasze straty i porażki były lekkie dla nas ? Nie. Wyobraź sobie to. Ale żadna nie wpadała z buta wmawiając innym równie żałosne głupoty jakie ty próbujesz wmówić. Napisałam ci na wstępie, powtórz betę. A ty dalej, że masz objawy itd. Nikt nie jest wróżka, aby ci odpisać co sie dalej stanie.
Ty weź poluzuj gumę w gaciach . Ktoś ci kazał odpisywać ?

A ja zapytałam czy u której z dziewczyn beta zaczęła kiełkować w tym dniu cyklu a nie o wasza wiedzę o normach ciążowych . Polecam czytać ze zrozumieniem a jeśli czyjaś niedyspozycja psychiczna po stracie dziecka jest tematem do drwin … to chyba nie ma sensu dalej wymieniać komentarzy .
Zadna ci nie potwierdzi twojej teori bo to, poprostu nie jest mozliwe i duzo dziewczyn ci tylko wyjasnilo dlaczego . A co do psychiki ,sama potwierdzilas niedyspozycje psychiczna . Uwierz to jest zrozumiale . Kazda strata bardzo boli ,ale wedlug mnie I pewnie wielu dziewczyn jesli nie czujesz sie psychicznie gotowa na kolejne dziecko I bierzesz leki to po ci teraz sie starac . Czy nie powinnas najpierw zadbac o siebie I dac sobie czas ? Odstawisz tabletki bedziesz gotowo I wtedy wrocic do staran ? Nikt ci tu zle nie zyczy albo nie chce zebys poczula sie urazona . Poprostu pisza ci prawde a ty sie irytujesz bo nie masz tego co chcialas

Ale nikt z Ciebie nie drwi. Broń Boże. Ale jeśli jest z Tobą źle psychicznie to powinnaś zacząć leczenie, a nie staranie się o dziecko. Bo leki na depresję nie są wskazane w ciąży.
Twoja beta nie " kiełkuje " ona po prostu jest powyżej 3, jutro może być 1 albo 2 czy 0. Dopóki beta jest poniżej 5, a w niektórych laboratorium powyżej 20 to nie jesteś w ciąży. Zresztą to nawet nie możliwe 5 dni po owulacji. No dziewczyno. Proszę Cię.
I w tym cały sęk . Ze się leczę i ciąża nie jest wskazana dlatego jestem przerażona bo to nie jest dobry czas dla mnie a jednocześnie marze o dziecku , ale ze zdrowa psychika …

Dziewczyno , biorę leki które nie wskazane są przy ewentualnej ciąży . Badam betę i chodzę do gina bo to moj pierwszy cykl po stracie dziecka wiec wybacz ale określanie normalności jest średnio na miejscu ….

Ja też musiałam brać leki, tak jak wiele kobiet. I badały szybko betę plus testowały. Ale żadna w dalszym ciągu nie miała objawów ciąży 5dpo.

Zadna ci nie potwierdzi twojej teori bo to, poprostu nie jest mozliwe i duzo dziewczyn ci tylko wyjasnilo dlaczego . A co do psychiki ,sama potwierdzilas niedyspozycje psychiczna . Uwierz to jest zrozumiale . Kazda strata bardzo boli ,ale wedlug mnie I pewnie wielu dziewczyn jesli nie czujesz sie psychicznie gotowa na kolejne dziecko I bierzesz leki to po ci teraz sie starac . Czy nie powinnas najpierw zadbac o siebie I dac sobie czas ? Odstawisz tabletki bedziesz gotowo I wtedy wrocic do staran ? Nikt ci tu zle nie zyczy albo nie chce zebys poczula sie urazona . Poprostu pisza ci prawde a ty sie irytujesz bo nie masz tego co chcialas
Ja się nie staram ! Halo napisałam to w poście ze dlatego się obawiam ciąży bo to nie jest moj czas , za szybko po stracie . Ominęliśmy dni płodne dlatego zastanawia mnie ten test z blada kreska …. Biorę leki dlatego się martwię , jezusie nie czytacie dokładnie i naskakujecie…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry