• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

reklama
No wlasnie...magicznym sposobem 😆
Ja już sama z siebie samej się śmieje😄😄 nie było penetracji więc no ryzyko zerowe ale myśli robią niestety swoje I obecną sytuacja z moim krwawienio-plamieniem ech... No a podczas seksu oralnego to sperma nie miala jak się dostać do pochwy bo dłonią zasłoniłam i miałam sperme na brodzie I za chwilę na udzie bo skapło więc przedostać i spłynąć to nie miałoby jak tym bardziej że zasłoniłam pochwę wargi sromowe dłonią

Ja już sama z siebie samej się śmieje😄😄 nie było penetracji więc no ryzyko zerowe ale myśli robią niestety swoje I obecną sytuacja z moim krwawienio-plamieniem ech... No a podczas seksu oralnego to sperma nie miala jak się dostać do pochwy bo dłonią zasłoniłam i miałam sperme na brodzie I za chwilę na udzie bo skapło więc przedostać i spłynąć to nie miałoby jak tym bardziej że zasłoniłam pochwę wargi sromowe dłonią
No to sama sobie odpowiedziałaś na pytanie 😉

reklama
Przeczytałam cały wątek i przede wszystkim - terapia/psychiatra, najlepiej jedno i drugie (i to absolutnie nie jest złośliwe ani obraźliwe, mówię to jako osoba która sama regularnie korzysta z obydwu specjalistów:). Nerwica lękowa naprawdę utrudnia życie i warto zdawać sobie sprawę z tego jak działa. Nie jestem specjalistą więc absolutnie nie chce się mądrzyć i mówić co masz robic, ale takie ciągłe szukanie zapewnienia i potwierdzenia z zewnątrz może tylko karmić twoje lęki. Wbrew pozorom, zrobienie bety, mimo że teoretycznie doskonale wiesz, że to nie ma sensu, wcale cię nie uspokoi długofalowo. Chwilowo - owszem. Pewnie poczujesz ulgę, ale za chwilę pojawią sie nowe wątpliwości i kolejna potrzeba sprawdzenia, upewnienia się. Kolejne scenariusze w głowie, które jak sama przyznajesz - są absurdalne. I nie chce ci mówić, że “o tyle osób już ci powiedziało że nie jesteś w ciąży to czego nie rozumiesz”? Bo wiem, że nerwica tak nie działa i twoja głowa może odrzucać wszystkie logiczne argumenty. Ale może warto z tymi myślami pracować, bo myśli to nie fakty. I warto nie karmić tych myśli, poprzez szukanie kolejnych zapewnień, bo to ci wcale nie pomoże. Niezrobienie bety, niedodanie kolejnego pytania o treści: “dziewczyny powiedzcie że nie jestem w ciąży” to ogromne sukcesy. Trzymam kciuki za pracę nad sobą!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry