Emilcia88
Fanka BB :)
Wizytę dziś na 16?! To za chwilę ! Trzymam kciuki ! Daj znać poI co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wizytę dziś na 16?! To za chwilę ! Trzymam kciuki ! Daj znać poI co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Kochana i jak po wizycie ?I co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrzeByk pęcherzyk ale nisko osadzony wiec okazr sie e ciągu 2 tygodni czy poronie czy nie
DziekujeTrzymam kciuki oby wszystko było dobrze![]()
Ja robiłam ostatnia betę w sobotę wynosiła prawie 8 tys więc przyrost w normie. A jutro mam swoją pierwszą wizytę na USGDziewczyny jak sytuacja u Was? Mam nadzieję że wszystko ok![]()
Super! GratulacjeJa robiłam ostatnia betę w sobotę wynosiła prawie 8 tys więc przyrost w normie. A jutro mam swoją pierwszą wizytę na USG![]()
Jak u Ciebie ? Byłaś już na drugiej wizycie ?Byk pęcherzyk ale nisko osadzony wiec okazr sie e ciągu 2 tygodni czy poronie czy nie