Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego ze jestem po stratach i jestem na podczymaniu i lekarz kazal sprawdzacA w jakim celu badasz betę na takim poziomie? Teraz liczy się tylko usg, robienie bety jest bez sensu, strata kasy.
Przy prawidłowo rozwijającej się ciąży widocznej na usg dla mnie to zupełnie bez sensu, ale to tylko moje zdanieDlatego ze jestem po stratach i jestem na podczymaniu i lekarz kazal sprawdzac
BioreBeta ma za zadanie stwierdzić bądź wykluczyć ciążę. Niestety nawet przy nieprawidłowej ciąży ona może rosnąć dobrze :/
Przy takich wartościach to już wszystko powinno być widoczne na USG.
Skoro lekarz zalecił, to niech mu będzie
Nie spodziewaj się tylko nie wiadomo jakiego przyrostu teraz. Beta ładna - ja miałam niecałe 10000 na przełomie 7/8tc. A sprawdzałaś przy okazji progesteron czy bierzesz lutein
Przy takich wartościach to już wszystko powinno być widoczne na USG.
Nie spodziewaj się tylko nie wiadomo jakiego przyrostu teraz. Beta ładna - ja miałam niecałe 10000 na przełomie 7/8tc. A sprawdzałaś przy okazji progesteron czy bierzesz luteinę?tak biorę progesteron heparyne,kwas foliowy metylowany i acard
biorę progesteron heparyne,kwas foliowy metylowany i acardPrzy takich wartościach to już wszystko powinno być widoczne na USG.
Nie spodziewaj się tylko nie wiadomo jakiego przyrostu teraz. Beta ładna - ja miałam niecałe 10000 na przełomie 7/8tc. A sprawdzałaś przy okazji progesteron czy bierzesz luteinę?
To jesteś zaopiekowana... A to najważniejsze.biorę progesteron heparyne,kwas foliowy metylowany i acard