• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta Hcg

Kinnia95

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..

reklama
Hej. Więcej niz 5 czyli ciąża. Proponuję zrobić powtórne badanie beta hcg 48h od pierwszego i wtedy sprawdzić przyrost na kalkulatorze dostępnym w internecie. Trzymam kciuki! 😘

Jutro idę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Od stosunku minęło 10 dni. A ginekolog mówił, że jeśli niewiadomo kiedy wypadła owulacja to dzień zapłodnienia liczy się dniem stosunku. Jestem już po jednym biochemie i tak się martwię, że sytuacja się powtórzy.

Jutro idę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Od stosunku minęło 10 dni. A ginekolog mówił, że jeśli niewiadomo kiedy wypadła owulacja to dzień zapłodnienia liczy się dniem stosunku. Jestem już po jednym biochemie i tak się martwię, że sytuacja się powtórzy.

Teraz juz nie masz na nic wplywu. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac

Cześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..
Ja jestem dzisiaj 10dni po transferze zarodka i wynik to tylko 15, ale walczę, najważniejszy przyrost, trzymam kciuki ♡

reklama
Najważniejszy jest przyrost - zrób betę po 48h, najlepiej o tej samej porze i w tym samym laboratorium.
Mi ginekolog poleciła przyjść jak beta będzie ponad 1000 wynosić, wtedy na usg już będzie widać wszystko 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry