Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy mialas podany zastrzyk? Bo może to jeszcze nie ciąża tylko pozostałości po nim.cykle mam 31 dni . Jestem też po zastrzykach ovitrele wiem że one powiększają betę jutro powinnam sprawdzić tak naprawdę czy jest przyrost bety. Chodziło mi o to czy mój dzisiejszy wynik bety wykluczył już ciążę.
A kiedy mialas podany zastrzyk? Bo może to jeszcze nie ciąża tylko pozostałości po nim.
Daj nam znac jak zrobisz bete i bedziesz miala wynikiCzy wynik bety 8.03 może oznaczyć początek ciąży ? czy jest sens iść jutro powtórzyć bete?
Przykro mi . To pewnie jednak przez lek . Ale trzymam kciuki zeby sie udalo zobaczyc 2 kreskiBeta spadła na 5
Przykro mi . To pewnie jednak przez lek . Ale trzymam kciuki zeby sie udalo zobaczyc 2 kreskiBeta spadła na 5
Smutne sa takie sytuacje .Dziś jadę jeszcze na wyniki biopsji endometrium. Mam nadzieję że nie usłyszę że nie dane jest mi być mamą
raz była ciąża tylko utracona w 7 tyg więc może się uda druga taka na 9 miesięcySmutne sa takie sytuacje .Mam nadzieje ze bedzie wporzadku I jeszcze uslyszysz dobra wiadomosc