reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Niska beta hcg 5+2

Wyszłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala, wg niego ciąża raczej obumarła. Zarodka jak nie było tak nie ma. Pojechałam do szpitala, żeby sprawdzili na lepszym sprzęcie. Odmówili mi badania, jeśli nie dam się przyjąć tu i teraz...
Połóż się w szpitalu. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Możesz przecież no właśnie, na własne żądanie wyjść ze szpitala.

reklama
Z racji tego, ze mamy już córkę a oboje pracujemy, mąż musiałby wziąć wolne, czego u niego w pracy nie da się zrobić z dnia na dzień. Potrzebowałam wiedzieć, czy to będzie indukcja poronienia, która trwa około 3 dni, czy raczej wycięcie rogu macicy z zarodkiem, co może potrwać dłużej. Nikt prócz nas o ciąży nie wie, córka ma traume po stracie rodzeństwa w zeszłym roku, nie chcemy, żeby wiedziała, że to się znów dzieje. Opieka z zewnątrz nie wchodzi w grę, nie mam siły znów tłumaczyć, że się nie udało. I to bym napisała jeszcze dwie godziny temu, ale...
Czuję się jak w jakimś chorym matrixie. Zaczęłam krwawić przy kąpieli, pojechałam do innego szpitala. Jest zarodek, żywy, serduszko bije. Wg crl 6+2, 3,8mm. Jest też duży krwiak i sporo krwi w macicy. Dostałam dodatkowo progesteron 200x2 i zalecenia odpoczynku. Kontrola za tydzień u prowadzącego - chyba szukam nowego, ale od zadań specjalnych.

Do góry