Klemensa
Fanka BB :)
Trzymaj się, lepiej w tę stronę. Ja tyle szczęścia w nieszczęściu nie miałam, dasz radę a jak coś to piszTak.
Czy jest sens umawiać się na wizytę za 2 tygodnie na USG? To moja pierwsza ciąża, dlatego nie bardzo wiem co robić..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się, lepiej w tę stronę. Ja tyle szczęścia w nieszczęściu nie miałam, dasz radę a jak coś to piszTak.
Czy jest sens umawiać się na wizytę za 2 tygodnie na USG? To moja pierwsza ciąża, dlatego nie bardzo wiem co robić..
ale ty masz zły przyrost. Praktycznie zerowy. Tu nie chodzi o wysokość bety tylko o to jak urosła. Przykro mi raczej nic z tego nie będzie.Przeglądając forum widzę, że taka beta niska moze byc robiona po paru dniach od spodziewanej @. Ja powinnam mieć 26.12, pierwsza beta 28.12, druga 30.12. Czy moze to byc tym spowodowane? Moze lepiej juz nie badac, poczekac jeszcze te dwa tygodnie i poznać rozwiązanie sytuacji?
Poczekaj i nie badaj, ale nie nastawiaj się za bardzoPrzeglądając forum widzę, że taka beta niska moze byc robiona po paru dniach od spodziewanej @. Ja powinnam mieć 26.12, pierwsza beta 28.12, druga 30.12. Czy moze to byc tym spowodowane? Moze lepiej juz nie badac, poczekac jeszcze te dwa tygodnie i poznać rozwiązanie sytuacji?
Sorry, że się wtrącę ale ja mimo wszystko bym zbadała. Jeśli będzie przyrost nadal, tylko zły, to może oznaczać CP a to już jest bardzo niebezpieczne dla Ciebie. Dwa tygodnie w takiej sytuacji to dużo, jeśli nadal beta będzie rosła źle to powinnaś jak najszybciej być pod opieką lekarzaPrzeglądając forum widzę, że taka beta niska moze byc robiona po paru dniach od spodziewanej @. Ja powinnam mieć 26.12, pierwsza beta 28.12, druga 30.12. Czy moze to byc tym spowodowane? Moze lepiej juz nie badac, poczekac jeszcze te dwa tygodnie i poznać rozwiązanie sytuacji?
Ale to też zależy od tego co jest na usg dlatego najlepsza opcja to lekarzSorry, że się wtrącę ale ja mimo wszystko bym zbadała. Jeśli będzie przyrost nadal, tylko zły, to może oznaczać CP a to już jest bardzo niebezpieczne dla Ciebie. Dwa tygodnie w takiej sytuacji to dużo, jeśli nadal beta będzie rosła źle to powinnaś jak najszybciej być pod opieką lekarza
Na USG w tym momencie nie będzie zupełnie nicAle to też zależy od tego co jest na usg dlatego najlepsza opcja to lekarz