• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Beta ujemna czy możliwa ciąża?

TakaJa1020

Fanka BB :)
Hej mam pytanie. Dziś mam termin okresu. Cykle różnie czasem regularne a czasem nie. Owulację miałam mieć wg kalendarza 5 czerwca, jednak testy owulacyjne jeszcze 8 czerwca wychodziły pozytywne. I tak sobie myślę czy jeśli owulacja byłaby np 8 czerwca to możliwe że beta hcg robione wczoraj 18.06 wyszłoby 1.2?

reklama
Hej mam pytanie. Dziś mam termin okresu. Cykle różnie czasem regularne a czasem nie. Owulację miałam mieć wg kalendarza 5 czerwca, jednak testy owulacyjne jeszcze 8 czerwca wychodziły pozytywne. I tak sobie myślę czy jeśli owulacja byłaby np 8 czerwca to możliwe że beta hcg robione wczoraj 18.06 wyszłoby 1.2?
Nie ma co się doszukiwać na siłę. Jeśli beta jest ujemna to znaczy że ciąży nie ma.

Tak jak wyżej. Nie ma ciąży

taki wynik

Załączniki

• hcg.jpg
    hcg.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 542
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry