• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta.

Lilaja

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny! Ja wiem, ze panikuje, ale pewnie nie ja pierwsza, nie ostatnia. Mam złe przeczucie...ostatnia miesiączka była z 14.04, dzień przed spodziewana @ zrobiłam test, blada kreska, następnego dnia rano jeszcze jaśniejsza, w piątek byłam na becie 186, wczoraj wieczorem trafiłam na sor z migotaniem przedsionków, powtórzyli też betę, po upływie 38 godzin od pierwszej bety 468, mam wrażenie, ze małe te wartości jak na ten dzień cyklu, owulacja była ok. 30.04, sama już nie wiem...

reklama
Cześć dziewczyny! Ja wiem, ze panikuje, ale pewnie nie ja pierwsza, nie ostatnia. Mam złe przeczucie...ostatnia miesiączka była z 14.04, dzień przed spodziewana @ zrobiłam test, blada kreska, następnego dnia rano jeszcze jaśniejsza, w piątek byłam na becie 186, wczoraj wieczorem trafiłam na sor z migotaniem przedsionków, powtórzyli też betę, po upływie 38 godzin od pierwszej bety 468, mam wrażenie, ze małe te wartości jak na ten dzień cyklu, owulacja była ok. 30.04, sama już nie wiem...
Przyrost jest prawidłowy, owulacje potwierdzona miałaś monitoringiem?

Po dwoch dniach czyli 18.05 powtórzyłam bete i było 1306, dzis poszłam na usg, widoczny pęcherzyk 6mm i małe ciałko żółte, nie jest za mały pęcherzyk? Dodam, że od dwóch dni tak jakby odchodzą mi objawy, mdłości były silniejsze niz są teraz...

Samopoczucie w ciąży jest różne - będzie dzień ,że się będziesz czuła super a następnego dnia będziesz miała mdłości i senność 🤷🏼‍♀️
To ,że raz się czujesz gorzej a raz lepiej nie świadczy o niczym złym:) teraz liczy się USG ,wizyty u lekarza i ew badania, które Ci zleci. Jeżeli się czegoś obawiasz a do kolejnej wizyty masz jeszcze dużo czasu to spróbuj umówić się do innego gin ,żeby podejrzał co się tam dzieje:)
Powodzenia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry