reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

BetaHCG

reklama
Cóż, życie. Nie wiem kto tutaj próbuje się dowartościować. Zamiast przyznać mi rację to próbujesz przerzucić na kogoś winę.
przecież odpowiedziała na pytanie zawarte w 1 "poście" o tym, że autorka wyjeżdża i nie zrobi 2 bety mogła w ogóle nie przeczytać 😃
zarzucasz komuś brak czytania ze zrozumieniem... a samej brak Ci logicznego myślenia 😜

przecież odpowiedziała na pytanie zawarte w 1 "poście" o tym, że autorka wyjeżdża i nie zrobi 2 bety mogła w ogóle nie przeczytać 😃
zarzucasz komuś brak czytania zejez zrozumieniem... a samej brak Ci logicznego myślenia 😜
Jeżeli ktoś udziela się w wątku to warto przeczytać jego całość a nie tylko wybiórczo i to co się chce. Na tym polega logiczne myślenie. ATy to w ogóle adwokat? Nie odpowiedziałaś na pytanie autorki tylko próbujesz wywołać 💩 burze.

Jeżeli ktoś udziela się w wątku to warto przeczytać jego całość a nie tylko wybiórczo i to co się chce. Na tym polega logiczne myślenie. ATy to w ogóle adwokat? Nie odpowiedziałaś na pytanie autorki tylko próbujesz wywołać 💩 burze.
Sama zaczęłaś się czepiać, a teraz się wybielacz. Twoja odpowiedź na mój komentarz nie wniosła nic merytorycznego do dyskusji a była jedynie atakiem personalnym. Nakręcasz się jak w innych wątkach. Serio musicie mieć nudne życie, że wasza ambicja są takie akcje 🙂
Mniej irytacji, więcej życzliwości - wciskam ignora, więc nie sil się na odpowiedź. Poświęć ten czas na pozytywne rzeczy.

Ostatnia edycja:
będę pamiętać zaglądając do wątków mających kilkaset stron, dziękuję za instrukcje czytania forum ;)
💩 burze wywołujesz zawsze Ty... myślę, że to wystarczy 😜

reklama
będę pamiętać zaglądając do wątków mających kilkaset stron, dziękuję za instrukcje czytania forum ;)
💩 burze wywołujesz zawsze Ty... myślę, że to wystarczy 😜
Ten wątek zawiera 2 strony, więc myślę, że spokojnie można sobie poradzić z czytaniem. Więc proszę nie pisz już więcej takich nic nie wnoszących postów. Proszę znajdź wątek gdzie wywołałam jakąkolwiek burze. Chyba za krótko jesteś na forum.

Do góry