reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Nie ma za co Mery :-)

Tak jestem jego pacjentką - "pozwolił" mi rodzić pod jego opieką i obiecał, że zajmie sie nami po porodzie.

Pozdrawiam i życzę "owocnej" wizyty.

reklama
Wiecie co dziewczyny ? Tak was czytam i czytam i chyba tez sie przejde do dr Balisia na to USG :-D skoro tak sobie go chwalicie i wogole :-Da i chetnie bede miala swojego malucha na plytce :-)

Moja Oliwka ;)

zdjcie005th8.jpg

Brandy polecam - nie ze względu, że ja do niego chodzę, ale z tego względu, że u niego na USG widzisz Maluszka z każdej strony - doktor nam ją tak poobracał, że widzieliśmy Małą z każdej strony. Jedna z cudowniejszych chwil, jakie przeżyliśmy - mąż był pod ogromnym wrażeniem i zadowolony - bo Baliś był bardzo miły - zresztą jak zawsze.
U Ciebie będzie lepszy efekt, bo to początek ciąży - ja już jestem w 36 tygodniu i Mała jest już "duża" i doktor powiedział, że już nie wszystko tak ładnie widać. Ale i tak taka płyta z nagranym Maluszkiem jest wspaniała pamiątką. :-D:tak::-D
Wiec serdecznie polecam.

Kitkabb bardzo ładna Panna :-) Teraz to tylko musisz na adoratorów uważać ;-)

Daisy a możesz mi podać dokładne namiary na dr Balisia? Bardzo chętnie bym się do niego umówiła, żeby właśnie dokładnie sobie obejrzeć maluszka i żeby w przyszłości mu pokazać jakim był rozrabiaką :-D no i napewno jakby coś nie daj Boże się działo to lepiej to wykryje...

A co tam u was Gwiazdeczki ? Jak po weekendzie?

Daisy dziekuje za te namiary :-) chętnie wybiorę się tam na USG 4D z zapisem na płycie. I tak jak mówiłaś wizyta kosztuje 100,- tak? Czy za 4D bierze więcej?

Mnie za całe badanie - od ginekologicznego po badanie USG - z nagraniem na płytkę - zabrał 100 zł. Zreszta on robi na każdej wizycie USG i badanie gin. i daje zdjęcia z USG.
Tak więc nie jestem Ci wstanie odp czy za samo USG bierze mniej czy wiecej - ale jak się bedziesz rejestrować to zapytaj - siostra co zapisuje jest bardzo miła i jeśli tylko będzie znać cene :-) to na pewno Ci odpowie.

Daisy chodziło mi o USG 4D...chyba, ze on tylko takie robi. Tu nie chodzi o kase tylko ogolnie tak pytam :-) ale w sumie to zdecydowałam się iść do niego i zobaczyc co moj rozrabiaka tam wyprawia :-) może już bedzie widac plec:confused: chodziaż wszyscy w moim otoczeniu stawiaja na chłopaka:tak:

reklama
Brendy jesli nie jesteś jego pacjętką to bierze za USg 150 zl tak mi powiedział telefonicznie i tyle mu płaciłam bedąc tam prawie 2 lata temu tylko wtedy płytki nie dostałam bo coś się popsuło, teraz ide za tydzień i obiecał że płytka będzie.
Daisy ja po porodzie lezałam 10 dni a przed jeszcze 2 co daje prawie 2 tyg. myślałam że zwariuje ale moja córa miała ostrą żółtaczke i musiałam zostać szlag mnie trafiał jak dziewczyny na sali wchodiły i wychodziły a ja zostawałam nawet lekarze się śmiali że mi waciki przyniosą żebym im składała bo nudno.
mam nadzieje że z drugim dzidziusiem wyjde szybciej czego i tobie życze czyli 3 dób obowiązkowych. Teraz jednak z perspektywy czasu dobrze wspominam pobyt w szpitalu a i tak w domu byłam szybciej niż gdybym rodziła w terminie bo córa pośpieszyła sie o 2 tyg. POzdrawiam gorąco i bierz się za pakowanie bo nie znasz dnia ani godziny jak to mówią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry