Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ta mają e-studia zarządzanie i może na to się wybiore od września
kto wie czego mi się zachce
OOO zastanawiałam sie właśnie nad tym kierunekiem...ale chyba się nie wybiorę tak bo mi się nie chce na zajęcia chodzićale ta mają e-studia zarządzanie i może na to się wybiore od września
kto wie czego mi się zachce
![]()
Na którym roku jesteś? i napisz mi czy ciężko tam macie, musze jakiś papierek zdobyć..........ale potwornie nie chce mi się uczyć : /
. Oczywiście, mam zajęcia, które są tylko dla picu. Ja jestem na specjalizacji nauczycielskiej i po tym mogę w szkole uczyć nie tylko angielskiego ale też WOSu. Jestem na 2 roku aktualnie. Ale ogólnie jestem zadowolona 
ale przynajmniej będę miała jakiś papierek ;-) masz rację, masz jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. Ja teraz zastanawiam się jak moje studia będą wyglądać po porodzie 
no i bijące serduszko
J.zachwycony, bo był razem ze mną w gabinecie :-)
Na bieżąco staram sie was podczytywać...
) bo nie dałam rady zając sie szkołą przy Blance która potrzebuje ciagłej mojej uwagi
Mam nadzieje ze od października uda mi sie zacząć ostatni rok...

ale to okaze sie w praniu jak to wszystko pojdzie... 
Pogoda bomba a ja nie mam jak isc na spacer, kiedy jest najcieplej bo siedze w tej zakichanej szkole
normalnie masakra...