reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra Aśka urodziła w nocy z czwartku na piątek. Wzrosło jej cisnienie i dostała zatrucie ciążowe i zrobili jej cc. Urodziła synka (jeszcze no name:-D;-)) 2800g, 52cm. Jest sliczny, byłam go zobaczyc w piatek. A. czuje sie nieciekawie, nie chciała miec cc,ale cóż trzeba było:baffled:
Smiejemy si z R ze gdyby urodziła godz później to Mały miałby urodziny co 4 lata:-D

reklama
Cześć moje gwiazdeczki :-D:-D:-D
dzisiejsza noc moge zaliczyc do bardzo udanych :-D a z meliska sie obeszlo, tak J. owinelam, ze byl spokojny jak baranek i taki potulny :-D:-D i wszystko jakos rozeszlo sie po kosciach i narazie kryzys zażegnany :tak::tak:;-):-D zaczynamy zastanawiac sie nad slubem powoli :-) no i nam mieszkankiem sie rozgladamy :tak: a wam jak niedziela mija ?? Pogoda paskudna :no::no::no: a ja powoli wychodze z papierow ;-)

Agatko jakaś 16-sto letnia dziewczyna prowadziła blog niby swojej córeczki oliwki. Jednak na prawde nie było żadnej córeczki a zdjecia skopiowała od kogoś. Jak już jej sie znudziło prowadzenie bloga to uśmierciłą Oliwkę...tyle sie zorientowałam z linka Luandzi:baffled:

:szok::szok::szok:matko co za wariatka....:no::no::szok: aż ciężko mi w to uwierzyć:szok: straszne:no:

Hej Gwiazdeczki :-D

apropo tego bloga- jakbym znała te dziewczyne to nakopałabym jej do d**y :angry::angry::angry: jak można robić takie rzeczy ??? To nie czlowiek, tylko potwor i tyle :no::no::no:

Ale za to popatrzcie za okno-jaka dzisiaj w koncu piekna pogoda :tak: a ja do szkoly zaraz i bede tam kwitnac az do 18 :-(

Hej Gwiazdeczki :-D

apropo tego bloga- jakbym znała te dziewczyne to nakopałabym jej do d**y :angry::angry::angry: jak można robić takie rzeczy ??? To nie czlowiek, tylko potwor i tyle :no::no::no:

Ale za to popatrzcie za okno-jaka dzisiaj w koncu piekna pogoda :tak: a ja do szkoly zaraz i bede tam kwitnac az do 18 :-(

A wam jak minal weekendzik ? :-)

reklama
Hej dziewczyny jestem zapisana do dr BAlisia na 17 marca na usg jak była któraś z was ostatnio to dajcie znać czy nagrał wam dvd i ile sobie skasował za wizyte dzięki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry