Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sandra no właśnie nie wiem co z Nimi??? Kiedyś rzadko, bo rzadko ale tu zaglądały, a teraz??? AgatkaBB, Kitka, Madzia, Zielona, Marzena, Lilith, Agnieszka18.... co z Wami laski....
Jestem jestem kochane :-) wywołujecie mnie więc jestem ;-) zaglądam do was i podczytuje bardzo często ale jakoś nie bardzo jestem z wami w temacie więc nic nie pisze
Chyba mnie zaraz wywieje...Co do tego bloga to BLOG PODOBNO OLIWKI (brak slow).Jutro jednak nie idziemy z Zuzka na basen , bo nie ma miejsc (moze i lepiej bo pogoda nie bardzo). Moj W sie uczy bo ma we wtorek bardzo wazny egzamin , a Zuzka spi , a ja siedze sobie na necie, ale chyba pojde juz spac ,strasznie oczy mnie bola.Pozdrawiam weekendowo
Agatko super zdjęcia.... Igorek zmienia sie z dnia na dzień. Szkoda, że nie ma takiej pogody jak wtedy nad rzeczką. Już dwa latka minęły, a jeszcze pamiętam jak się dopytywałam o poród i położną.... ale ten czas leci...
Agusiaa masz racje leci strasznie, ledwo zaczynał chodzić, mówić a teraz biega i pyskuje;-) no i co najważniejsze w tym wieku....pokazuje swoje zdanie;-) ufffffff.... trzeba to przetrwać ;-)
ta sprawa z blogiem- szok!
ja mieszkam w czechowicach ale urodzilam sie w bb i tam mieszkalam 11 lat. synka rodzilam na wyspianskiego.
uciekam bo piotrus marudzi
Agatko jakaś 16-sto letnia dziewczyna prowadziła blog niby swojej córeczki oliwki. Jednak na prawde nie było żadnej córeczki a zdjecia skopiowała od kogoś. Jak już jej sie znudziło prowadzenie bloga to uśmierciłą Oliwkę...tyle sie zorientowałam z linka Luandzi