reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka zdjecie na kibelku superaśne :-D
A Oluś słodko wygląda w tych różkach ;-)
Moja Oliwka ledwo potrafi siadać a już za stawanie się bierze :-D Na czworakach do łóżka,pufy lub fotela i wstaje.A nogi skubana ma mocne

reklama
Bernadka Natalka super z tym jabłkiem wygląd
AGUSIAAA Oluś śliczności z tymi różkami reniferka i widać, że mu się podoba
Jak się pomyśli, że nasze dzieciaczki takie malutkie były a tu z każdym dniem coś innego potrafią.
A dzieciaczki które urodziły się w tym roku będą miały pierwsze Boże Narodzenie.
Szkoda, że śniegu jeszcze nie ma, bo na saneczki można by było nasze pociechy zabrać.

Dziekuje Wam w imieniu Natalki za komplementy:-D
Jaki sliczny maluch z rogami Natala to by zaraz zciagała z głowy:tak:
A jak po Mikolaju
Natalka dostala lalke organki klocki i zestaw kuchenny

A jutro na 8 rano mam pierwsze jazdy ale sie normalnie boje jak niewiem:no:
ehh jestem wrecz chyba przerazona ale mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie ostatnio jak jezdzilam z bratem to stwierdzil ze cos ze mnie bedzie:tak:
ale z bratem a z obcym facetem:baffled: o matko jak utro przezyje to bedzie dobrze:-D

Oluś bosko wygląda z tymi różkami.:-D
Natka ma super fotki na kibelku, widać tam jej najlepiej jabłuszko smakowało:-)
Bernadka powodzenia na jazdach, naprawdę to nie takie straszne.
My też po Mikołaju, Adaś dostał dużo grzechotek i misiów. W końcu ma się czym bawić, bo do tej pory był deficyt zabawek u nas w domu :laugh2::-D:tak: Musi jeszcze nauczyć się je sam trzymać.
Hurra przedłużyli mi macierzyński i jeszcze 26 dni starego urlopu. Do pracy wracam dopiero 8 marca (jeszcze się na kwiatka załapię :laugh2:)
Atu fotki z nowymi zabawkami i mikołajowymi bucikami (prezenty)

Kitka gratulacje dlo Oliwki... niedlugo zacznie chodzic i bedziesz za nia biegac...
Bernadka powodzenia na jazdach... trzymamy kciuki... Natalka juz przymierza sie do gotowania....
Madzia Adas jest slodki... i fajne ma prezenty...

Bernadka dasz rade trzymam kciuki ;-)
Madzia Adaś jakie ma słodkie paputki :-D Chyba troszke za duze ;-)
Agusiaaa nawet nie chce myśleć jak to będzie jak Oliwka zacznie chodzić :eek: Będzie nie zła jazda :laugh2: Babcia chyba z nią nie wytrzyma ;-)

Witam w sobotni wiecór:-D
Na jazdach bylo suuper naprawde niepotrzebnie sie tak denerwowałam:tak:
A instruktor to nawed mnie pochwalil ze dobrze mi idzie:-) :happy:

Nastepne jazdy we wtorek
Dzis zostałysmy z Natalka same i planuje sie z nia dzis wykapac-z miesiac temu tez sie kapalysmy razem pierwszy raz i Natalka byla baaardzo szczesliwa dzis pewnie tez bedzie a narazie to oglada mapety:-D
A tu zdjecie w kapeluszu

Bernadka napewno Natala bedzie zadowolona... Olek juz kapal sie z tatusiem i byl w niebo wziety... bardzo sie mu podobalo.
a tu troszke Olusia...
img0314rs2.jpg

a tu sobie jezdze autkiem z dziadziem.... (tak jak ciocia Bernadka :-))
img0328jm4.jpg

reklama
A co tu taka cisza??
Musiałam szukać Bielska na drugiej stronie! Tak źle to chyba jeszcze nie było, wszystkie sprzątają na święta???

Do góry