reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitka wiem ze tak pisza w gazeta... ale powiem ci ze kuzynka swojego syna dawala i nic mu nie bylo... szwagierka tez dwojke dzieci wychowala na chodzikach i tez wszystko ok... Olkowi na kontroli bioderek wychodzilo ze ma w pozadku a teraz idziemy 24 stycznia znow na sprawdzenie...

reklama
Agnieszka wracam do pracy 8 marca, jeszcze na kwiatka się załapię :-);-)
Niestety nie możemy sobie pozwolić na wychowawczy. :-(

Ponieważ mam teraz mało czasu, a w najbliższe dni będzie go jeszcze mniej, chciałam złożyć życzenia świąteczne wszystkim dzieciaczkom i ich rodzicom:

W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości, życzy Adaś z rodzicami

reklama
W dniu tym radosnym,oczekiwanym,gdzie gasną spory,goją się rany,życzę Wam zdrowia,życzę miłości,niech mały Jezus w sercach zagości,szczerości duszy,zapachu ciasta,przyjazni króta jak miłość wzrasta,kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi.
Życzy Kinia z Oliwcią :-)

carteneige002.gif

Do góry