reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Ja też leżałam wtedy co Ty na patologii. Miałaś długie włosy a teraz ściełaś je i Cię nie poznałam, dopiero jak zobaczyłam zdjęcie z Twoimi rodzicami to poznałam Cię bo mamę Twoją pomiętałam bo Cię odwiedzała.:-) Ty mnie pewnie nie pamiętasz a ja mam jakoś taką pamieć do twarzy innych ludzi.

Witam w Nowym Roku ;-) I wszystkiego naj.
Nie mam zbytnio czasu żeby tu zagladać ale staram się w wolnej chwili
Dzieciaczki rosną jak na drożdżach :-) Śliczne zdjęcia :-)
U nas narazie ok tylko Oliwce górne jedynki rosną i strasznie przy tym marudzi :eek: Niech się w końcu przebiją i będzie chwilowy spokój.Teraz ją właśnie uspałam i moze pośpi ze 2 godzinki
A tu trochę Oli ;-)
21025308_d.jpg

21394122_d.jpg

21394247_d.jpg

Czesc Dziewczyny... dawno mnie tu nie bylo, ale tak to jest jak sie zacznie pracowac.
Wlasnie mam chwilke czasu bo moj maly Igor odstawia od ostatnich 4 miesiecy takie cyrki w nocy, ze teraz np zamiast smacznie spac to sie bawi :no:.

Widze ze wasz dizeciaczki rosna rownie szybko jak i moj rozrabiaka:tak:, a jaka Olus ma sliczna czapeczke...

Pozdrawiam Was goraco mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :-p

P.s a tu dwa zdjecia Igora po lewaj sylwester a po prawej Igorek na chrzestnym :-D

Agatka fajnie ze zagladlas. Juz myslalam ze o nas zapomnialas. Czasami widze cie na gg ale pewnie to twoj maz. Igorek ladnie urosl, taki maly przystojniaka... Tez juz wrocilam do pracy. Do tej samej firmy co przed ciaza ale na inne stanowisko. Lepsze bo praca tylko na pierwsza zmiane a nie na dwie tak jak wczesniej. Narazie to pierwszy tydzien... za Olkiem strasznie tesknie a on za mna. Zostaje w domku z babcia. Teraz zaczyna sie trudny okres bo Olo zaczyna wstawac przy meblach i z pelzania przeszedl na raczkowanie. Najbardziej przerabane ma nasz pies bo musi spierprzac gdzie pieprz rosnie jak Olo sie do niej zbliza. Ale sie rozpisalam...

reklama
hehehe, Agusia moj Igor juz lazi i teraz to tylko wszytsko zrzuca na podloge, pomalu probuje nawet biegac ale to odrazu konczy sie upadkiem na buzie .
Jesli chodzi o gadu to faktycznie moj Maz bardizej siedzi niz ja...ale jesli masz ochote pogadac to pisz jesli tylko bede mogla to podejde :)

A moze ktoras z Was ma jakis pomysl na budzace sie w nocy dziecko, jak to zlikwidowac??

pozdrawiam goraco

Do góry