reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Spokoju i miłości, wielu tylko miłych gości!
Smacznej wigilii i całusów moc -
w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku,
przyjaciół jakich mało, przez życie byś szedł śmiało!
Serca bogatego i ciepłego!
No i oczywiście życzę Ci marzeń spełnienia,
i każdego małego czy dużego pragnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Wszystkiego co najlepsze życzy Oliwka z mamą :-)

dalmatek265oa1.gif

reklama
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie marzenia

Sandra&Sarusia

Wszystkiego naj naj naj na te Boże Święta
Spełnienia wszystkich marzen i zrealizowania wszystkich swoich planow

P.S Widze ze pamietacie o BB :szok: tylko czemu nie piszecie nic:confused:

pozdrawiam

Witam w Nowym Roku :-)
Moje kochanie wczoraj pożegnałam :zawstydzona/y: Ale miesiąc szybko przeleci i będzie choć na chwilę i później już na święta przyleci :-D
Oliwka broi,teraz akurat bajkę ogląda ;)
No i do rzeczywistości (czyt.pracy) trzeba wrócić......Jak mi się nie chce.....
Dużo zdrowia i uśmiechu w Nowym Roku :-D

Witam dziewczyny :-) My jesteśmy ze Szczyrku, ale za niedlugo przeprowadzamy się do Bielska. I mamy takie małe pytanie : jakiemu ginowi w Bielsku najlepiej zaufać ?? Błagam, pomózcie :tak:

Witajcie mamusie z Bielska :-) ... nawet niewiedziałam, że mamy bielskie forum regionalne ... ale teraz już wiem :-p;-)

Brandy ... dr Stolecki jest bardzo dobry i ma bardzo duże grono bardzo zadowolonych pacjentek :tak::tak:

Witaj Brandy:-)
A ja mieszkałam w Bielsku a teraz przeprowadziłam się do Szczyrku:-D
Ja chodziłam w ciąży do dr Małeckiej i jestem bardzo zadowolona, ona pracuje w szpitalu wojewódzkim, a przyjmuje prywatnie w Kamienicy.
Pozdrawiam.

Witam nowe mamusie na Bielskim forum:happy2: od dluzszego czasu tu chyba nikt nie zaglad oprocz mnie;-) ale moze wasza obecnosc troche ozywi zakurzone forum:sorry2:

Jesli chodzi o gin to ja polecam Dr. Gasperowicz swietna babka i zawodowy lekarz ja chodze do niej do Beskidzkiego Centrum Medycznego ale ona pracuje jeszcze w szpitalu wojewodzkim i moze tam tez przyjmuje:confused: tego nie wiem.
Przyjmuje jeszcze prywanie w Ultra Medicu ale jak dla mnie to sa za wysokie koszty.

Brandy
gdzie dokladniej sie przeprowadzacie do BB?

Napiszcie cos wiecej o sobie.......

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Mam na imię Ania. Jestem z Katowic a w Bielsku mieszkam od 6 lat. Mam 5-letnią córcię Julke i 9-miesięcznego synka Szymonka. Chętnie się do Was przyłacze :D

Do góry