reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka a badania nie wiem... w tym tygodniu bedzie wynik cytologii a te inne jak pojde na wizyte beda w kartotece. :sorry2:A co swedzenia ... czasem mam jeszcze napady, najbardziej wieczorami... cale nogi brzuch piersi :baffled:

reklama
Daisy Daisy .... mnie jeszcze prysznic tak nie meczy ... choc najbardziej to traume przezywam jak mam nogi ogolic:-D albo "fryzurke" zrobic :-p:-D:-pmakabra wtedy :sorry2::blink:
Wlasnie obgadalam z mama co mi da w "posagu" na nowe mieszkanie:-) nawet dosc tego sie nazbieralo :tak:

No mamuska chce dac, ma co dac i bede jej wdzieczna do konca zycia:-):-D:tak:. Jutro w biurze zostawimy 17 344,- :dry::baffled: ale te pieniadze warte sa w koncu normalnego zycia.

Daisy ani mi nie mow o wyczynach :-) taka gimnastyka to mnie nie pasi za bardzo... a przed porodem to Jacuś mi chyba juz bedzie pomagal, bo nie wiem czy sama dam se rade :tak::-)

Dzień dobry ;-)

Nadal nic - normalnie zaraz nakrzyczę na swoje jeszcze nienarodzone dziecko i może mnie posłucha :-D

Brandy, co do dawania od mamy :-) to ja to znam i miałam tak samo - cała rodzinka oddała, co mogła i naprawdę jest to duża pomoc z ich strony.

Miłego dzionka wszystkim życzę. Ja idę się trochę pogimnastykować a potem zrobić jakieś porządki w szafie - może to coś pomoże :-)

Hej mamuski :-) my juz wychodzimy z domu. Trzymajcie kciuki za ta umowe :-)
A mam da mi np. odkurzacz, zastawe stolowa i posciel.

Daisy krzycz na Zuzie krzycz, bo ciotki sie nie moga jej doczekać :-D:-D:-D

Dobra dziewczynki uciekam, milego dnia. Jak wroce to zdam raport :laugh2:

Trzymamy kciuki, więc na pewno się uda :-)

Uciekaj, ale powoli, bo nie możesz się nadwyrężać :-D

Ehh a z krzyczenia nici - bo ona jak odda kopniakiem to boli :baffled::baffled: teraz spróbuje prośbami;-) może nie będą tak bolesne jak krzyczenie:sorry2::blink:

reklama
Daisy zacznij myć podłogi na kolanach moja kuzynka tak robiła i poleciała na porodówke ja też co prawda chciałam tylko żeby czyściutko w domu było więc postanowiłam wyczyściś podłogi i też pognałam do szpitala choć jeszcze miałam prawie 3 tyg do porodu, nie ma nic gorszego jak takie czekanie na walizkach a nóż widelec.
Kwiatuszki trzymają się twardo już nawet zaczynaja się rozrastać.
Moja Nati dzisiaj wkońcu przespała noc bez płaczu chyba pomogło jej wczorajsze przeczyszczenie bo na wieczór zasrała mi 2 pampersy i zasnęła jak aniołek.
Brandy fajnie że mama poszpera i dostaniesz coś w spadku, ja jak szłam na swoje to myślałam że to co dostane od rodziców to mi sie w domu nie zmieści, firanki obrusy, posciel, naczynia, nawet tata stwierdził ze musi meble w salonie wymienić a przecież te "stare" miały 5 lat będą u mnie pasować jak ulał i pasują. Komplet skurzany kupiłam zwieziony z Holandii za pół ceny sklepowej a nikt mi nie chciał uwieżyć że używany. Tak więc brać co dają a kase odkładać na rzeczy dla dzidziusia.
Fajnie że będe miała drugą córe bo musze tylko łóżeczko dokupić i wszystko mam po Natce.
Bernadka co do syropu to mnie by się też przydał bo nie moge w nocy zasnąć głupoty mi chodzą po głowie albo jak Natka nie śpi to znów się na nią wściekam, ale z soboty na niedziele idzie spać do siory bo wybieramy się z mężem na spotkanie klasowe. Pierwsze wyjście wspólne bez dziecka odkąd pojawiła sie na świecie szkoda tylko że w ciązy jestem i nic nie moge wypić na ale przynajmniej poplotkuje troche a póxniej chata wolna!

Do góry