reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitkabb z ciebie to szczesciara !!!  :laugh:  :laugh:
Ciekawe jak tam Agatka_BB  sobie daje rade  ;D nam nadzieje ze szybko i bezbolesnie jej to pojdzie  :laugh: No i ze niedlugo zobaczymy zdjeciatka !! ;D ze sliczna dzidzia i szczesliwa rodzinka  ;D
Trzymam za nia kciuki !!! ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

reklama
Może już się "rozsypała"? ::)
Trzymam kciuki za szybki i łatwy porodzik
Jejku ja bym chciała się już rozsypać :(
Paluszki puchną,dzidzia już troche mało miejsca ma,często się budze
Ehhhhh byle do marca ;)

dziewczyny za jakis czas dopiero wpadne bo jestem chora:(:( nie moge sie pozbyc tego syfku zadnymi domowymi sposobami:(:( oby szybko przeszlo....
caluje!

Kitka no jest juz ciut lepiej:)
tylko odkad zaczelam strasznie kaszlec-3 dni zupenie inaczej czuje moja mala...ba czasem jej nie czuje wcale! tak jakby uderzala do srodka...a moze ma malo miejsca juz wiec ruchy sie zmieniaja:(

A co tam u ciebie?

LILITH ciesze się ze dochodzisz do siebie :) A jesli masz jakieś wątpliwości co do bobasa to pędz sybciutko go ginka ale wierze że wszystko oki bo jednak maleństwo odczuwa to co się dzieje z tobą.
Ja ostatnio zasiałam panike w domu ;)
Bo przez 2, 3 dni maleństwo mało sie ruszało.Tak po prostu rzadko było czuć ruszanie się gdzie wcześniej potrafiło dowalić.Mama moja przez noc nie mogła spać a na drugi dzień kazała dzwonić do lekarza.Na szczęście dzień pózniej już normalnie odczuwałam ruchy nawet przyszły tatuś uspokajał że mało miejsca itp. a ja panikara bo w końcu pierwsza ciąża ;)
A teraz z biegiem czasu kiedy bliżej do terminu coraz gorzej ze mną :laugh:
Po 1 myśli jak to będzie itp
Po 2 maleństwo strasznie się rozpycha powodując czasami ból pod żebrami nie miłosierny :(
Po 3 wstając z łóżka albo przewracając się boli szyjka macicy w każdym bądz razie dół więc uznaje to za jakieś symptomy zbliżającego się porodu ;)
Ale staram się myśleć pozytywnie ;D

Czesc Laseczki :)

Dzieki za pamiec nawet jak mnie tu nie bylo :D ja juz jestem po wzytskim Dzidiza w domku :D:D:D:D:D:D:D:D jest cudownie oprocz tych momentow kiedy Maly placze :p no ale coz takie Jego prawo :) urodzilam dzien przed terminem, wszystko poszlo ponoc szybko :) troche bolalo ale coz mam zrobic :)

pozdrawiam goraco buziaczki :)

Agatka GRATULACJE!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Też bym chciała już mieć maleństwo przy sobie :)
A gdzie rodziłaś no i pochwal się ile waży i wogóle ;)Pozdrawiam

reklama
Agatko wielkie gratulacje!!!!!!!!Bardzo sie ciesze! no i wydaje mis ie ze jestes zadowolona z porodu:):) Wazne ze masz dzidzie i ze wszystko oki!!!
Kitka wiesz ja ostatnio zaczynam juz panikowac z powodu porodu :):) za tydzien dwa wybieram sie do katowic do ordynatora i mam nadzieje ze on mnie uspokoi:):)

Do góry