reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitkabb - byłam u Kastelikowej - przyznam bardzo konkretna kobieta - lubie takie
Zdecydowanie będę do niej chodzić
Dziękuję Ci bardzo za dobrą radę i powodzenia na Wyspiańskiego - wiele dobrego słyszałam o tym szpitalu

reklama
Agnieszka18 pisze:
Kitkabb - byłam u Kastelikowej - przyznam bardzo konkretna kobieta - lubie takie
Zdecydowanie będę do niej chodzić
Dziękuję Ci bardzo za dobrą radę i powodzenia na Wyspiańskiego - wiele dobrego słyszałam o tym szpitalu
No fajnie że Ci przypadła do gustu ;)
Ja od początku do niej chodze
Na Wyspiańskiego już 2 znajome rodziły i chwaliły sobie
A ja się dalej nie moge rozdwoić ::) ;D A już bym chciała mieć to za sobą i mieć maluszka w domu :)

Trzymajcie kciuki ::)
Dopadły mnie skórcze są co 15-20 minut i jak będą się nasilać za godzine na porodówke lece :)
Jak chce szybko i bezboleśnie ;D

Kitko mam nadzieje ze juz po bolu i masz malenstwo przy sobie ;D wysylaj zdjeciatka szybciutko ;D ;D
POWODZENIA

Jej!! dopiero przeczytalam!! Ja tez trzymam kciuki !!!! a myslalam o tobie przez weekend!!!!napewno bedzie wszystko oki!!!!!Niebieska ja mieszkalam u meza na Matusiaka :) i ja mam 20 latek a w sierpniu koncze 21:):)
Hihi ciekawe czy sie znamy:):) a gdzie chodzilas do szkoly?Ucaluj swoje kochane malenstwo!!!:)

Czesc LILITH !! ;D co tam u ciebie slychac???? jak tam sie miewa dzidzia??? ogladalam wczoraj twoj brzuszek ;D jest cudny, ale ogromniasty :laugh: moglabys mi go troche pozyczyc bo ja sie juz na moj doczekac nie moge :laugh:

reklama
Czesc dziewczyny! W koncu znalazlam kogos z mojej okolicy :)) Termin mam na 23-go sierpnia i zastanawiam sie gdzie rodzic: czy na Wyspianskiego czy w wojewodzkim? Jak myslicie? Mozecie cos polecic? Gdzie chodzicie na USG? Ja do Niemcewicza. pozdrawiam

Do góry