dorisday2512
Fanka BB :)
hej dziewczyny
Jesteście super, dodałyście mi otuchy ... i i co? I kurcze stchórzyłam :-(. Szef dziś siedział cały dzień w biurze i chciałam mu powiedzieć , ale jakoś nie mogłam się przemóc.
Mery widzę , że wiosna mobilizuje?! i nawet chęć na walkę z dodatkowymi kilogramami jest? No to trzymam kciuki za silną wolę i oczekiwane efekty. Ja no cóż... tez zawsze lubiłam ćwiczyć , ale zostaje mi teraz basen raz w tygodniu (bo niestety więcej wolnego czasu nie mam) a i tak się zaokrąglam haha :-)
Ale dziś zaszalałam, po pracy pojechałam do kosmetyczki się zrelaksować peelingiem i maseczką i weekend rozpoczęłam z wielkim uśmiechem. Życzę wszystkim słonecznego weekendu!!!
Jesteście super, dodałyście mi otuchy ... i i co? I kurcze stchórzyłam :-(. Szef dziś siedział cały dzień w biurze i chciałam mu powiedzieć , ale jakoś nie mogłam się przemóc.
Mery widzę , że wiosna mobilizuje?! i nawet chęć na walkę z dodatkowymi kilogramami jest? No to trzymam kciuki za silną wolę i oczekiwane efekty. Ja no cóż... tez zawsze lubiłam ćwiczyć , ale zostaje mi teraz basen raz w tygodniu (bo niestety więcej wolnego czasu nie mam) a i tak się zaokrąglam haha :-)
Ale dziś zaszalałam, po pracy pojechałam do kosmetyczki się zrelaksować peelingiem i maseczką i weekend rozpoczęłam z wielkim uśmiechem. Życzę wszystkim słonecznego weekendu!!!
.Do tego w zeszłą sobotę okazało się,że mąż musi polecieć do Anglii -no i wczoraj odwiozłam go na lotnisko:-(....ale na szczęście wróci w wielki czwartek.
.
. Sama ostatnimi czasy stwierdziłam, że na jakąś siłownie chociaż 1x/tydz. by się przydało pójść, bo po wejściu na II piętro zadyszki, jak stary koń dostaję
.
. Poprę Mery, aby jednak nie zbagatelizować tego problemu i że takie jej kombinowanie zaczęło się w momencie Twojego powrotu do pracy (pewnie próbuje zwrócić na siebie uwagę). Porządki zakończone (nawet w piwnicy posprzątała
. Na kiedy masz termin
? Z jakiej części BB jesteś
. W między czasie nawet dostałam nawet propozycję pracy w zawodzie i nie przeszkadzało im, że jestem w ciąży (teraz właśnie tam pracuję)
.
inaczej nie ma o czym mówić,narazie zbieram odwage żeby iść bo moje dziąsła poczebuja fachwej pomocy a moje sposoby już nie pomagają.Co do histori z Angelą to faktycznie tylko jej wymysł:-(,nie wiem czy faktycznie chce zwrócić na siebie uwage przez mój powrót do pracy,bo jako tako w domu zachowuje sie normalnie,a ja z nia rozmawiam o mojej pracy.

A Ty gdzie pracujesz?
.
.Zobaczymy co będzie dalej.