reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ja to ledwo na oczka już patrzę nocka niespokojna, rano pobudka o 6.15 małż pojechał służbowa do Zakopanego więc musiałam wstać:-(. O 10 wizyta u dentysty kanałówka 6 - 1000zł nie moje:szok: ale niestety musiałam ją zabezpieczyć w najlepszy możliwy sposób. Mam jeszcze 4 do kanałówki ale ja już zrobię starym sposobem Moje biedne ząbki ja to co chwile u dentysty a i tak się sypią, koleżanka prze 6 lat była tylko na usuwaniu kamienia :wściekła/y:No a popołudniu wielkie sprzątanie po malowaniu i skręcanie mebli u rodziców.Padam:baffled:
Mery trzymam kciuki za wtorek
Ja-onaa witaj
A gdzie reszta?

reklama
Hej dziewczyny wkońcu koniec mojego ciężkiego tygodnia:no:,wczoraj zeszłam z drugiej zmiany a dzisiaj na5.45 na szkolenia miałam się wstawić,temat"jak być liderem"i tyle z tego wiem bo byłam tak padnięta,że nic nie kojarze co mówili:baffled:.Ta grypa mnie wykończyła i osłabiła.Jutro wolne i w niedziele powrót aż do soboty,maratonik.Najgorsze jest to że doszłam do wniosku,że odzwyczajam sie od moich dzieci a ich chimery wydaje się mi,że są nowościa:szok:.Obiecałam Angeli,że jutro jeżdzimy na rowerku i bawimy się w ogródku musze chociąz troche nadrobić zaległości.Super pogoda oby jak najdłużej się uczymała a przynajmniej święta takie:cool2:.

Dzień dobry:-).
I znowu mam zaległości:-(...
Po kolei więc:
Monisiak i Ja-onaahttps://www.babyboom.pl/forum/members/monisiak-74228.html witam i gorąco zapraszam do konwersacji:laugh2:.
Mery sprzątanie i zakochanie we wiośnie w jednym:-p. Osz i znowu u Was przeziębienie - oby szybko przeszło, doszło do zabiegu i wszystko poszło dobrze:tak:.
Hanna31 1000zł:confused:!? Wow:shocked2:!!!
Basiek19810 Córcia zadowolona z przejażdżki:confused:? Może nie chodzi o odzwyczajenie się od dzieci, a raczej o przyzwyczajenie do nowej sytuacji:confused:? Dobrze, że się już wyrżnęły Matkowi czwórki - choć jeden problem z głowy:sorry2:.
Doris2512 poinformowałaś już szefa o stanie błogosławionym:confused:?
Beata79 porządki zakończone:confused:?
Dobre wiadomości:
Wiktor zdrowy:blink:.
Jazdy idą super - instruktor jest ze mnie bardzo zadowolony:blink:.
Miejscówka na wakacje zarezerwowana, a zaliczka zapłacona:blink:.
Porządki domowe - 99%:blink:.
Porządki na ogrodzie - powoli do przodu:blink:.
Zakupy świąteczne - w 90% zrobione:blink:.
Kiepskie wiadomości:
Urlop odwołany na ten tydzień:-(.
"Dawca plemników" znowu chce rozmawiać:no:.
Telefon od niedoszłej "teściowej" - 1,5h bronienia synusia:no:.
Taki telegraficzny skrót o mnie:tak:.
Miłej niedzieli:-D.

Witam i o zdrowie pytam
Jak tam po weekendzie porządki świąteczne zakończone.
Ja wieczór dopiero dowiem się na 100 % czy mam jecha bo jakieś zawirowania są w tym szpitalu i nie przyjmują chorych ale mam nadzieję ze sie uda i nas przyjmą bo nie mam zamiaru wszystkich tych badań powtarzać. Ze zdrowiem też u Nanki lepiej czasami zakaszle ale osłuchowo czysta wiec miejmy nadzieję tak wiec jeśli nie będę sie odzywać pare dni to znaczy że pojechałam a wy wtedy kciuki trzymajcie żeby wszystko dobrze było i na świeta nas wypuścili do domku a i żeby Natka za bardzo nie cierpiała.
Patka dalej kaszle ale tylko w nocy mocno bo w dzień jest ok tak więc nie wiem co znowu jej siedzi ale nie chciało mi się iść dzisiaj do lekarza z nią bo narazie nic złego sie nie dzieje.
No zmykam dalej towar rozkładać

Pełna skruchy wracam w Wasze ramiona kochane moje:-) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem :tak:
U nas zawirowania - z B. w "separacji". Coś nam się nie układało w styczniu i rozstaliśmy się, ale się godzimy. 25 kwietnia jedziemy na tydzień z Melą do Kołobrzegu i mam nadzieję na słodkie gody :-p
Mela to łubuz jakich mało :-) ale słodki. Nie strzela mi fochów, chyba że na zakupach. ładnie śpi raz dziennie. Wieczorem nie mam problemów. Spasła mi się cos ostatnio - żarłok mały.
W pracy spoko luz - atmosfera się oczyściła. Ludzie wyluzowali. Nie ma źle. Aktualnie siedzę w domu, rodzice gdzieś pojechali, wrócą jutro, więc dzień wycięty z życiorysu. Zaraz trzeba jakieś pranie wstawić, obiad zagrzać. Łosiek mały się zaraz obudzi i skończy się leniuchowanie.

Przepraszam raz jeszcze za te wieeelką ciszę. Będę teraz mam nadzieję na bieżąco.

Prychatka - ja Cię nie poznałam ostatnio :-) dopiero po chwili zczaiłam z kim gadałam. Ale to był ciężki dzień dla mnie - wybacz:-D

Buziaki mamuchy ;-)

PS. Witam nowe mamy, dużo Was tu :blink:

Witam dziewczynki:-)
Dawno mnie tu nie było ,ale jakoś na brak czasu cierpiałam.
Nie zdążyłam tez zaległych postów poczytac , także z góry przepraszam jeśli wcięłam sie w jakąś dyskusję.
U mnie wszystko ok , zaczynam się zaokrąglac hehe , musiałam kupić kilka bluzeczek maskujących troszke mój jak narazie niewielki brzuszek.
Co do szefa dorciu to nie powiedziałam jeszcze , ale to dlatego , ze juz dawno go w biurze nie było .... także wciąż mam drelikatny stresik. Dzieki za troskę :-) Miło.
Co u Was ? - głupie pytanie , chyba poprostu zabiore sie za czytanie wstecz to będe wiedziała co u Was.
W każdym razie pozdrowionka dla wszystkich.
Aha.... mam pytanie , bo wstapiłam na jedno forum i tam przeczytałam o komisach z ciuchami dla przyszłych mam. dziewczyny tam bardzo sobie chwaliły jak tanio mozna sie ubrać w ciążowe wygodne i modne ciuszki. Niestety nie wiem nic czy taki komis jest może w Bielsku czy okolicach. Wiecie może gdzie tu można kupić niedrogie modne ciuszki ciażowe? Tylko nie H&M , gdzie byle jaka bluzeczka kosztuje 100zł. będę wdzięczna za info.

hej babeczki u nas ok przezyłam tą niedziele w pracy,szok dla pracodawcy niedziela handlowa a tu utarg jeszcze niższy niż w zwykłą niedziele,a macie:wściekła/y:.Coś nie moge z tej grypy wyjśc antybiotyk się skończył a do mnie wszystko wróciło z podwójnym uderzeniem,mąż krzyczy bo powinnam to wyleżeć.:no:No powinnam ale kiedy,obiecałam sobie,że pierwszy dzień świąt spędzam w łóżku.Jedyne co pociesza mnie,że u Angeli już po przeziębieniu a Matek też sobie juz dobrze radzi:blink: jeszcze te uszy coś mnie u niego martwią,zobaczymy co będzie dalej.
Merry powodzenia w zabiegu będzie dobrze,największy pechowiec na całym forum to mówi to będzie ok.:tak:
Dorisday ale ci się odciaga powiedzenie tej nowinki oby nie było za póżno i szefuncio sam nie zapytał.:szok:
Brandy jak już po wojnie to teraz najmilsza chwila godzenie się,będzie dobrze,dogadacie się.:happy2:
Doris ach kochane teściowe wszędzie tam gdzie nie potrzeba a ciekawa jestem czy przez tą dłuuuugą rozmowe zapytała chociaż o małego bo przecież to o niego chodzi?A jak tam jestes juz po wizytacji 'tatusia roku''?:baffled:
Pozdrawiam pozostałe mamy do usłyszenia baj

hej chciałam wam tylko powiedzieć,że Natalia z Merry są juz w krakowie w klinice,jutro mają o 8.30 zabieg bardzo was proszę trzymajcie za nich kciuki,oby wszystko bylo dobrze i szybko wróciły:-):happy2:.
U nas ok Matek jedynie cos strajkuje ze spaniem nocnym:dry: pozdrawiam pa:-D

Dobry wieczór:-),
Mery trzymamy mocno kciuki:tak:!!!
Brandy no nie kogo moje oczy widzą:-p!? Ale Ci się trafił grzeczny "Łoś";-). Kwiecień o istny szał godów, więc może i w Waszym przypadku tak będzie:tak:.
Dorisday2512 na razie lekkiego zaokrąglenie szef może nie zauważyć, ale lepiej nie zwlekaj za długo, ponieważ to może tylko pogorszyć sytuację:no:. O ile się nic nie zmieniło to w BB (nie chodzi mi bynajmniej o BabyBoom:-p) nie ma komisu z ubraniami dla ciążowymi:-(. Ze swojego doświadczenia mogę polecić Ci TRENDY MAMA - najlepsza odzież ciążowa w Bielsku-Białej - Bielsko, Czechowice, Kęty, Żywiec, Skoczów, Szczyrk, Pszczyna, Cieszyn, Ustroń ,Wisła, Andrychów, Wadowice - odzież ciążowa sklep - www.trendy-mama.pl, w zaopatrywałam w takowe rzeczy - tanio i modnie (w porównaniu do sklepów Brzusio Mamy na 11-listopada, stoiska w Klimczoku i przy Dworcu):blink:. Zawsze można spróbować poszukać czegoś w second handach:tak:.
Basiek19810 zapytać zapytała, ale cała rozmowa dotycząca Wiktora trwała góra 5 minut:no:. "Tatuś roku" pojawi się dopiero w czwartek:dry:.
Miałam dziś masakryczny dzień - nic nie szło po mojej myśli, ale nie będę się rozdrabniać:wściekła/y:.
Można gdzieś w BB kupić używany fotelik na rower dla malucha:confused:? Szukam jakiejś aktywnej formy spędzania czasu z Kluskiem, ale jak widzę ceny na Allegro...strach się bać:-(.
Miłego wieczoru:-D.

reklama
Hallo Ja już się usprawiedliwiam zagoniona jestem strasznie, tata pojechał w delegację i mama ogłosiła wietrzenie magazynów:-D przesortowałyśmy pawlacze i dokumenty. Czego tam nie było:szok: Między innymi rachunek za montaż karniszy z 1980r.:-D, czy rower za 4 900 000:-D
Dodatkowo robota w domu okna już umyte wszystkie, szafa w przedpokoju pokonana ;-)zakupy świąteczne zrobione
A co u Was?
Mery TRZYMAMY KCIUKI:tak:
Brandy witaj po dłuuugiej nieobecności, wiosna idzie wszystko rozkwita więc i wasz związek rozkwitnie;-) A za ząbek tyle bo trzeba go było zabezpieczyć w możliwie najlepszy sposób:-(
Dorcia z używanymi fotelikami to troszkę ryzyko nigdy nie wiadomo czy nie leżał razem z rowerem i konstrukcja nie jest naruszona
Basia kobieto Ty nie patrz na pracę tylko biegiem do lekarza, gdzie będziesz potem w święta po szpitalach jeździć?
Dorisday lepiej nie zwlekaj skoro brzuszek się zaokrągla,co do ciuchów to w naszej okolicy ciężki temat, ja bym spróbowała na allegro, sama tam sprzedałam swoje ciuszki ciążowe
Zmykam spać bo ledwo na oczy patrzę:baffled:

Do góry