reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

basiek wiem jak jest z lekarzami, bo mam też znajomego lecz z innej dziedziny,
ale akurat ja go nie kupuje od niej tylko używany od obcej kobiety przez internet/allegro, która go miała przy porodzie, albo w dowolnym sklepie internetowym w jednym z 10-ciu - więc tu akurat ona nie zarabia;)

Biedne te wasze dzieciaczki w taką pogodę chorują :(

reklama
A tutaj co taka cisza gdzie wszystkie was wywiało.
Dzięki Bogu weekend zakończony w pracy nie chce mi sie siedzieć głowa mi pęka, mam robić z rachunkami ale weny brak. Dziewczynki z mężem w domu mam nadzieję ze śpią i później będą grzeczne. A tak pozatym to bez zmian Natalia co wieczór pyta czy jutro też ma wakacje i nie idzie do przedszkola. A co u was?

Cześć, dziewczyny, przyjmiecie jeszcze jedną do swojego grona? :-)
Ja jestem spod Bielska, ale z tego, co czytam o Was, to w drugim kierunku. Zajrzałam tu, żeby dowiedzieć się różnych nowości, bo nie jestem całkiem na bieżąco - moje chłopaki mają już 16,15 i 14 lat i było wtedy całkiem inaczej - a tym razem czekam na dziewczynkę, może się uda ;-)

Witam również nową mamę
A ja melduje,ze urlop rozpoczełam.Jutra z rana jadę do Zakopanego na pare dni,niestety dychnąć i na pogrzeb mojej kuzynki,biedaczka umarła na raka ani nie wiedziała,ze jest chora na to dziadostwo.Miała 30-lat zostawiła 3chłopaków najstarszy 6-lat a najmłodszy roczek szok.Więc mam prośbę jutro o 11 ma pogrzeb jakbyscie miały chwile pomódlcie sie za nią,bo ona była dziewczyna aniołem.
Dzisiaj byłam z Matkiem do kontroli naszczęscie sytuacja opanowana wszystko już praktycznie ok mie ma takiej katastrofy jak w piatek mówiła lekarka.Zaliczyłam tez bilans z Angeliką na 4-latka wszystko ok lekarka stwierdziła,że jest nawed za mądra jak na 4-latka więc wszystko w normie.Kładę się spać bo jutro ciężki dzień przed mną pozdrawiam pa

Witam nową mamusię widzę że gromadka sie powiększy no i żeby chociaż mama doczekała sie jednej córeczki wśród tych chłopaków.
Fakt z tą kuzynką Baśki to tragedia jak mi to powiedziała to szok tak strasznie żal tych dzieciaczków takie male.
A ja wkońcu znalazlam sposób na ślimaki które w najlepsze zjadały kwiatki z tylko 2 doniczek a ja sadziłam nowe i rano znowu same łodygi poszłam wczoraj zakupiłam nowe kwiatki i jakąś truciznę na te obślizgłe stwory. Ide dzisiaj rano patrzę a kwiatki nie ruszone a w doniczce plaga martwych ślimaków a niech je szlag trafia.
tylko obawiam się o dziweczynki i psa żeby tego przypadkiem nie ruszyły mam nadzieję ze dosadnie im to wytłumaczyłam.
Zabrałam sie wkońcu za rachunki hotel zakończony jeszcze tylko druga forma zus gus i będe mogła sapnąć, mam nadzieję ze przed sobotą się wyrobię a póżniej wesele imieniny siory no i przygotowania do wyjazdu już nie mogę sie doczekać.

No właśnie co tak zamarło na forum?
Pogoda nam wraca robi się cieplutko fajnie, a ja w pracy siedzę i sprzątam a rachunki leżą i weny brak ale muszę dzisiaj coś porobić zebym do wtorku sie uporała z tym a weekend odpada.
Znowu z rana tesciowa podniosła mi cisnienie bo miałam w planach po pracy zakupy i kosmetyczkę a ze moi rodzice za granicą to pomyślałam że mąż zawiezie dziewczynki do teściów a ja na spokojnie w miasto . Więc jak teściowa wpadła do sklepu rano ja jej mówie że podrzucimy dzieci przed 15 a ona mina:baffled:bo ma inne plany no ale jak chcemy to ona sie nimi zajmie ale mówiła to z takim optymizmem ze aż mi sie odniechciało i teraz sama nie wiem co robić. Niech ja szlag trafi a powiedziałam mężowi że jak będzie stara i będzie wymagać opieki to pomogę jej tyle razy ile ona nam pomogła a wtedy zobaczy czy jej ukochana córeczka będzie taka skora do pomocy jak ona jej teraz włazi w d..

reklama
Widzę Mery ze tylko my tutaj aktywne:)

tak to już jest z teściowymi:) nie myślą co będzie jak one będą potrzebowały opieki.

U mnie też nie wesoło. Wczoraj jechałam samochodem i wjechał do mnie motocyklista. Na szczęście nic mi ani jemu się nie stało, mnie bardziej wystraszyła szyba która się roztrzaskała mi w drzwiach, i dobrze że od strony pasażera z tyłu - aż strach pomyśleć jakby mi wjechał na maskę:(

Do góry